Sådan Paint en baby krybbe
Er du eller nogen du kender venter en ny baby ? Har du en krybbe du har brugt til din 3 -årige , og du gerne vil bruge den igen , men det er virkelig viser nogle tegn på slid ? Du kan male en barneseng og gøre det ser helt nye. En lille smule knofedt og en meget få emner fra din lokale hardware eller hjem og have butik vil have krybbe fast op på ingen tid. Ting du skal
ScrewdriverSand papir (fine gauge) PaintPaintbrushTarp
Vis Flere Instruktioner
1

Skil krybbe med en skruetrækker. Mærk alle stykker hardware af grupper og opbevares i lynlås plastikposer. For eksempel skal alle stykke, der går med foråret og foden frigivelse opbevares sammen og mærkes som sådanne . Alle de skruer, der holder fodgærdet skinnerne skal opbevares sammen og mærket på passende måde . Tage den ekstra tid til at gøre dette som du skille krybbe vil gøre jobbet for ompakke det meget lettere.
2

Sand hvert træ stykke af krybbe med fine gauge sandpapir .


3

Børst støvet med en ren pensel .
4

Vær sikker på, at malingen du har valgt er af høj kvalitet blyfri husstand emalje maling. Dette er den sikreste form for maling til at bruge på noget, som et spædbarn eller lille barn vil komme i kontakt med , ifølge Consumer Product Safety Commission .
5

Paint hvert stykke af krybbe , og magert hver på presenning til at tørre. Hvis et andet lag er nødvendig være sikker på at lade det første lag tørre i mindst 2 til 3 timer før applying.If du føler snu , kan du male en scene eller børnehave motiv på den ene eller begge endestykker af krybbe . Nogle mennesker kan lide at male lamellerne i krybbe en serie af farver.
6

Saml krybbe pr fabrikantens anvisninger , når malingen er helt tør. Det er bedst at vente et par dage, hvis vejret har været den mindste smule fugtigt, da samle den igen kan forårsage skæmmer maling , der stadig er en smule tarvelige .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com