Sådan Put en baby krybbe sammen
At sammensætte en baby krybbe er forholdsvis enkel, fordi krybber generelt kun indeholde nogle få dele . Det ser måske skræmmende, især hvis du har en baby på vej , og du ønsker at sikre hans sikkerhed , men hvis du tager din tid og læse instruktionerne grundigt , bør du være i stand til at sætte krybbe sammen i et kort stykke tid med meget få problemer . Ting du har brug
vriste
skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Find og læse instruktionerne grundigt før du gør noget . Bliv fortrolig med de instruktioner, så selv hvis du ikke kan huske det hele , har du en grundlæggende idé om, hvordan vi kommer videre , før du starter . Kig på producentens websted for retninger, hvis du har mistet den originale brugsanvisning .
2

Saml delene. Sørg for at du har alle de dele, og alle de skruer, der er anført i vejledningen , og at de er i orden . Læg ud de dele , så alt er, hvor du har brug for det, og du kan tydeligt se alle de dele .
3

Opsæt hoved og mund bestyrelser og vedhæfte eventuelle stabiliserende barer. Nogle kilder vedhæfte direkte til sengen , og nogle er bevægelige , så vil du enten vedhæfte foråret bord , eller du vil vedhæfte brikkerne at fjederen bestyrelsen sidder i, hvis de ikke allerede er en del af krybbe . Hvis fjederen bord er bevægelig , sætte det på den indstilling, der er den rigtige højde for dit spædbarn (højere for nyfødte , lavere for ældre babyer ) .
4

Fastgør bagsiden af ​​krybbe, der er stationært og ikke bevæge sig op eller ned. Den forreste del af krybbe ofte er justerbar og sænker og hæver tilbage til en stabil position . Du skal muligvis installere skinner til denne del af krybbe , derefter installere den forreste del på stængerne , og derefter skrue bunden af skinnerne i krybbe .
5.

Sæt madras i krybbe og sørg for at det passer. Test krybbe ved at føle at sikre, at det er stabil og ikke kommer til at gå løs . Kontroller, at alle skruer og bolte er stramme , og at ingen stikker ud på nogen måde. Sørg for, at der ikke er noget , der kunne skade barnet , såsom skarpe kanter eller splinter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com