# >> Hus Have >  >> Furniture >> Børnemøbler >>
Retninger til at gøre en Pap Toy Chest
Når du laver en pap legetøj boks , du giver dine børn et sikkert sted at gemme deres skatte. Hvis de beslutter at tømme kassen og klatre inde, vil de ikke have nogen problemer med at komme ud igen. Og du kan tilpasse det til at gøre det virkelig en af ​​en slags . Bokse

en kasse med et låg vil være lettere at bruge end en kasse med klapper. Den mest almindelige form for låg boks er en fil opbevaring container, som måler 24 af 12 med 10 inches . Hvis du vil have et større stykke legetøj brystet og kan ikke finde en større kasse med et låg , kan du bruge en større kasse med flaps . Tape klapperne lukket med solide forseglingstape og klippe toppen af ​​kassen fra at skabe et låg. Hvis du kan lide , skal du lade den ene langside tilknyttet stedet montere den senere med hængsler .

Brug en kraftig kasse , fordi en legekasse bliver nødt til at modstå daglig brug. Papkasser kommer i standard , dobbelt-væg og triple- væg konstruktion . Brug en triple -væg boks, hvis du kan finde en ; ellers skal du bruge en dobbelt -væg beholder.
Udsmykning

Brug dit digitale kamera, tage billeder af dit barn med foretrukne legetøj , og legetøjet alene. Udskriv billeder på papir i primærfarver. Lim fotos til kassen og låget , overlappende kanter til at dække pap helt. Dæk kassen og låg med klare kontakt papir eller sprøjte den med en klar sealer.

Alternativt kan skrive barnets navn på legetøjet brystet ved hjælp af stencils , markører og maling. Lad barnet tegne billeder for at fuldføre dekoration, derefter afslutte kassen og låget som ovenfor.
Montering af låget
p Hvis du bruger en kasse med et separat låg , drejes låget på hovedet og holde kanterne selv med toppen af ​​kassen på en af ​​de lange sider. Mark to hængsel placeringer omkring 3 inches fra venstre og højre side. Lim plastiske hængsler til låget og boks med en hot- lim pistol.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com