Sådan Clean en Bean Bag
sækkestol stole synes som en rigtig god idé , helt op til det punkt, hvor din sækkestol har været så elsket , at det er absolut beskidte . Når du bliver konfronteret med den opgave at rense sækkestol , tingene bliver lidt mere kompliceret. Heldigvis findes der måder at håndtere en snavset sækkestol kort for at smide det væk. Ting du skal
Vaskemidler
Tæppe-og polstring renere
klude
Tandbørste
Cup
Skyllemiddel ark myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Kast ydre foring af sækkestolen i vaskemaskinen . Mange sækkestole faktisk har en ydre foring omkring posen , der faktisk holder pude eller bønner . Hvis dette er tilfældet, udpakke ydre foring og vaske og tørre det. Sæt ren dæksel på sækkestol .
2

Spot behandle alvorlige pletter med gulvtæppet og polstring renere. Spray renere på rengøring klud og ising på pletter. Sprøjt ikke direkte på sækkestol . Når du har fjernet pletten , kan du " skylle " renere fra ved at duppe den nyligt rengjort området med en fugtig klud .

3

Scrub mindre jord med en tandbørste og varmt sæbevand . Du kan blande sæben blandingen i et glas. Fyld den to - tredjedele af vejen fuld af varmt vand og tilsæt to dråber sæbe. Dyp penslen i blandingen og krat forsigtigt på pletterne. Når du er færdig , så lad det hele ting tørre helt, før du bruger det igen .
4

Tør plast og vinyl ned med en sæbe og vand løsning . Brug en rengøring klud og varmt vand og sæbe løsning til at tørre ned sækkestolen .
5.

Tør sækkestol ned med skyllemiddel ark. Dette vil gøre det lugte frisk og ren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com