Online Instruktioner Crib Assembly
Den krybbe er en af de vigtigste møbler i dit barns værelse og kan nogle gange være svært at samle. Det er endnu sværere, hvis vejledningen bliver ulæselige , er forlagt eller ikke med krybbe efter afhentning eller levering . Men med lidt teknologisk kyndige og forskning, kan du finde krybbe samlevejledning online. Derefter følge nogle enkle strategier for at øge din chance for succes samle din krybbe med online monteringsvejledning. Find Producent
p Hvis du ikke har de instruktioner , gå til webstedet for krybbe producenten. Hvis du er usikker på fabrikanten af ​​din krybbe , se dig omkring hovedgærdet eller på madrassen board for en mærkat, der fortæller producentens navn . Søg efter producentens websted , og når du er på hjemmesiden , se efter netop din krybbe model og serienummer. Ofte producenter poste monteringsvejledning for deres modeller på hjemmesiden ; hvis ja, printe dem ud for at have dem ved hånden , mens du arbejder.
p Hvis du ikke kan finde den model og serienummer , men stadig har hjemmesiden , kigge efter en kontakt nummer i "Om" sektionen eller "Kontakt Us sektion ". Kontakt producenten og bede dem om at e-mail, post eller fax til dig instruktionerne krybbe forsamling . De kan også hjælpe dig med at bekræfte krybbe model og serienummer til senere brug.
Crib Forskelle

aldrig antage, at netop din krybbe kan samles på samme måde som anden lignende krybbe . Hvis de ikke er nøjagtig den samme model nummer , er de næsten sikkert ikke er samlet på nøjagtig samme måde. Find vejledningen til din specifikke krybbe, som ingen andre krybbe instruktioner vil arbejde, og du kan endda beskadige dele til din krybbe .

Ikke alene er dette et spørgsmål om sikkerhed , men det er også en garanti spørgsmål. Hvis du ikke samle din krybbe korrekt, kan du ugyldiggøre garantien leveres af krybbe producenten. Ifølge den amerikanske Consumer Protection Safety Commission " Cribs , der er samlet forkert , har mangler , løse eller ødelagte hardware eller knækkede lameller kan resultere i fastklemning eller kvælning dødsfald. Spædbørn kan kvæle , når deres hoved og hals bliver indfanget i huller skabt af mangler, sidder løst eller ødelagt hardware eller knækkede lameller . "
Safety First

Mest online krybbe instruktion ark vil anbefale, at du samle krybbe med en anden person , af sikkerhedsgrunde. Den krybbe har voluminøse stykker, der kræver en anden person til at holde op niveau, før bolte og skruer kan fastgøres . Hvis bolte eller skruer ikke er installeret korrekt , kan trykket forårsage forborede huller til stress og chip. Dette kan forårsage dele af krybbe til at blive løs eller falde af. Når du beslutter at samle krybbe , opfordre en ven eller slægtning , der har erfaring læsning monteringsvejledning og forstår den grundlæggende mekanik af møbler konstruktion.
Fil papirarbejdet

Gør det til et punkt til at indgive de krybbe monteringsvejledning i et sikkert, tørt sted for fremtidig reference . Nogle cribs er tre -i-en og konvertere fra en krybbe til et lille barn seng og derefter til en full-size seng . For hvert trin i konverteringsprocessen, skal du referere til instruktionerne krybbe forsamling .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com