Krybbe madras Frame Sikkerhed
Babyer bruger over halvdelen af ​​deres første leveår i søvn, og det er derfor vigtigt , at de har en sikker krybbe madras og ramme. Ved at være opmærksom på de sikkerhedsanbefalinger , vil dit barns krybbe være et sikkert miljø. Madras Størrelse

Crib madrasser skal passe stramt i krybbe ramme , med ikke mere end bredden af ​​en finger mellem madrassen og rammen. De fleste krybbe rammer er 52 inches med 28 inches, og standard krybbe madrasser foranstaltning på mindst 51 og 5/8 inches med 27 og 1/4 inches .
Madras Dybde

Crib madrasser bør ikke være mere end 6 inches dyb. Madrassen kan være på sit højeste position for de første par måneder , men så snart barnet begynder at forsøge at trække op til en stående position, bør madrassen flyttes ned til en lavere indstilling.


Frame lameller

skinner eller lameller af en krybbe bør ikke være mere end 2 og 3/8 inches fra hinanden, så barnet ikke kan komme igennem . Desuden bør der ikke være nogen udskæring figurer i hovedgavl eller footboard at barnet kunne blive fanget i.

træoverflader

For at beskytte børn fra splinter , alle træ krybbe rammer skal være glat uden splinter eller revner .
Produkt minder

Lejlighedsvis en usikker krybbe madras eller ramme skal erindres , som det var tilfældet i 2006-2008 med nogle Simmons madrasser, der var for lille. For at sikre underretning tilbagekaldelser af produkter , returnere produktet kort, der fulgte med din nye krybbe madras og ny krybbe ramme.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com