Sådan Konverter en munire Crib til en buksetrold seng
munire babymøbler er lavet alle af træ og er beregnet til at vare så dit barn vokser op . Deres levetid kollektionen er lavet til at konvertere fra en krybbe til et lille barn seng og derefter til en dobbelt seng . At konvertere en krybbe til en dobbelt seng , bliver du nødt til at købe en konvertering kit. Men for at konvertere en krybbe til et lille barn seng , du bare nødt til at følge nogle enkle instruktioner. Disse levetid krybber giver dig mulighed for at spare penge ved ikke at skulle købe en ny seng hver par years.Things du har brug
unbrakonøgle
Møbler pad eller mover s plast
nogen til at hjælpe (valgfrit) hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
Conversion Instruktioner
1

Fjern alt sengetøj og madras fra krybbe . Skub krybbe væk fra væggen for at give dig rigelig arbejdsplads .
2

Find trinbrættet og de fire skruer, der holder den. Den Fodbrættet løber længden af krybbe og er kortere end hovedgærde. Der er to skruer, der holder det på bredde- plader på hver side.
3

Brug unbrakonøgle , fjerne hver af de fire skruer. Det er lettere at have et ekstra sæt hænder, mens du gør dette. Har den ekstra person holde trinbrættet , mens du skrue skruerne. Dette vil hjælpe skruerne komme ud nemt og forhindre trinbrættet falder og få ridset .
4

Brug unbrakonøgle , fjerne alle fire madras støttebeslag og flytte dem til den laveste position. Dette vil sænke madrassen , så det er tættere på jorden med henblik på at nedsætte risikoen for skade, hvis dit barn ruller ud af sengen. Det vil også gøre det lettere for hende at kravle ind og ud af sengen.
5.

Dæk trinbrættet med en møbler pad eller mover plastic for at holde det fra at blive ridset eller bulet mens opbevaring. Hold trinbrættet beskyttet, fordi det vil blive brugt , når det lille barn seng omdannes til en dobbeltseng.
6

Udskift madras og sengetøj . Det samme madras kan bruges, mens sengen fungerer som et lille barn seng , men når det er konverteret til en dobbeltseng , bliver du nødt til at købe en ny madras .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com