Instruktioner Sideaflæsning Crib Assembly
lad vugger holde unge børn beskyttet, mens de sover. De har den ekstra bekvemmelighed af en droppable side for lethed i optagning spædbarn eller lille barn . Da små børn kan komme alvorligt til skade ved dårligt installeret krybbe hardware, skal alle krybbe komponenter korrekt placeret og spændt før brug. Defekt hardware eller andre komponenter skal returneres til leverandøren for erstatning. Nødvendigt værktøj

Du skal bruge en skruenøgle designet til at holde møtrikkerne på plads, mens den krybbe boltene spændes med en passende størrelse unbrakonøgle . En skruetrækker er nødvendig for at stramme skruerne i krybben . De fleste lad krybber bruger Philips skruer i stedet for fladhovede skruer. Dyvler og skruer indehavere bør bankede på plads ved hjælp af en kraftig hammer . Anvendelse af en sten eller andre tunge element i stedet for en hammer kan resultere i skæve installationer og farlige krybbe konstruktioner. Endelig bør sandpapir bruges til at blødgøre skarpe kanter langs krybbe for at undgå nedskæringer og ridser på barnet.
Assembly

Før montering krybbe , kontrolleres alle komponenter for kvalitetsproblemer og fortrolighed med komponenter 'Installation steder . Dit barns sikkerhed kommer først, og bør aldrig blive kompromitteret af defekte dele . Saml krybbe startende med hovedgavl og footboard rammer. Dernæst installere resten af ​​den nederste ramme. Den krybbe bør være selvbærende på dette punkt. Før du installerer siderne af krybbe , støtter bunden med foråret rammen og dækker bord. Det er nemmere at få adgang til bunden af ​​krybbe , mens siderne er fritliggende , og de skal installeres i slutningen af opsætningen. Sæt fjedrene i den rigtige højde , før du installerer siderne. Juster enderne af drop sider med krybbe pins før at skubbe siderne på plads. Stram hardware og teste dropside for at sikre det glider op og ned nemt og låses på plads . Hvis du foretrækker en fast side , låse den side i den øverste position, før den monteres med skruer. Føj hjulene til bunden af ​​benene før efterbehandling samlingen med tilføjelse af en krybbe madras .
Andre overvejelser

Kontrollér regelmæssigt dropside krybbe forsamling for løsnet hardware. Spænd skruer eller bolte , der synes at være løs og teste sidefjællen at sikre, at de låses på plads efter tilspænding . Rengør krybbe med mild opvaskemiddel og vand anvendt på en blød klud før brug for at fjerne støv eller snavs , der kan have samlet på krybbe under samlingen. Hvis du skiller krybbe til transport eller opbevaring , ikke skrue nogen bolte eller skruer. Gentagen fjernelse og re- indgangen skruer kan fratage træ, overtræder krybbe sikkerhed. Mange lad cribs er lavet af imprægneret træ , der vil skalle eller svulme , når de udsættes for fugt , så undgå at bruge befugtningsanlæg eller vandfordampningsapparater nær krybbe .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com