Instruktioner til LaJobi Cribs
I 2006 LaJobi skabt en linje af krybber sælges udelukkende til Graco. Disse modeller blev kaldt tilbage i april 2010 på grund af problemer med drop side enhed , som udgjorde en potentiel kvælning fare , i henhold til den amerikanske Consumer Product Safety Commission . Berørte bagværk var Graco -brandede dråbe side krybber fremstillet mellem december 2006 og maj 2009. Siden da har der ikke været yderligere problemer rapporteret om disse produkter . LaJobi har tilbudt en gratis eftermontering til enhver, der ejer en berørt krybbe enhed. Installationen og samlingen af ​​retrofit kit er den samme for alle vugger, undtagen Ashley og Hampton modeller. Ting du skal
LaJobi modeller : Jason , Rachel , Kendal , Sarah, Lauren , Shannon eller Tifton
Instruktionsbog
2 beslag
1 unbrakonøgle
6 låseskiver
5 /8 -tommer allen hoved bolte , 6
1 Phillips skruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Instruktioner Graco Drop Side Crib Retrofit Assembly
1

Tag opgørelse til at sikre, at alle dele er til stede.
2

Kontroller spor og beslag til at sikre at der ikke er revner eller brud i plastik eller metal . Hvis der findes skader , kalder LaJobi kundeservice på 888-266-2848 . De vil give en reservedel , hvis nødvendigt.
3

Sørg dråbe side er i låst , opretstående stilling.
4

Læg krybbe ned på ryggen , så drop vender opad .
5.

Skru blok pauser fra den nederste plast spor ved hjælp af Phillips skruetrækker på både venstre og højre ende af krybbe .

6

Fjern de to træskruer fra bunden af ​​hver lavere låsemekanisme på både venstre og højre ende af krybbe . Du skulle nu have fjernet alt fire skruer.
7.

Skub mekanisme ned plastik sporet og pull off plast sporet for at fjerne dem . Dette bør udføres på begge ender af krybbe .
8

Sæt blokken pauser på de nederste to fødder på toppen af krybbe .
9.

Hæv krybbe til stående stilling . Sænk dråbe side .
10

Sørg toppen af ​​den forreste skinne ikke kommer fra de øverste spor, mens du installerer de kantede parenteser.
11

Fjern Allen hoved bolte med en unbrakonøgle fra metalfligene af madrassen støtte på både venstre og højre side af krybbe ved siden af ​​den forreste skinne . Boltene er placeret på indersiden af ​​drop side nær liggeflade .
12

Gentag for den anden side. Du vil nu bruge de seks 5/8-inch Allen hoved bolte og seks låseskiver .
13

Placer madrassen i en højde position passer til din baby. Den fælles sted til at begynde med en baby er i den midterste position .
14

Løft forsigtigt den forreste skinne , så den lille center hul på beslaget linjer op med liggeflade - positionering hul.

15

Indsæt en 5/8-inch unbracobolten gennem en låseskive i metal huller i beslaget og ind i metallet madras positionering hul. Spænd med unbrakonøgle .
16

Gentag for den anden side .
17

Knæl ned på venstre side af forsiden af krybbe . Sæt 5/8-inch Allen hoved bolte gennem låseskiver og gennem de øvre og metal huller på metal beslaget og stram med unbrakonøgle .
18

Gentag for den anden side. De tre bolte skal fremstå som en lige lodret linje på begge ender af krybbe , for i alt seks bolte.
19

Kassér både låsemekanismer og de fire træskruer . Til fremtidig brug , holde eftermontering vejledningen med krybbe oprindelige brugsanvisning .
Fuldfører Drop Side Konvertering med en madras Højdejustering
20

Flyt madras til din ønskede position .
21

Tag Allen hoved bolt fra metal fanerne på bagsiden venstre ben af krybbe .
22

Fjern Allen hoved bolt fra fronten venstre ben af krybbe .
23

Sæt Allen hoved bolt tilbage i positionering hul , hvorfra du tidligere fjernede fanen og spænd med unbrakonøgle .
24

Fjern Allen hoved bolt fra positionering hul, som du vil bruge . Placer fanen metal over den ønskede højde position og sæt på fanen til det forreste ben ved hjælp af Allen hoved bolt og unbrakonøgle . Gentag for den bagerste ben . Gentag for højre side af krybbe . Sørg for, at alle bolte er spændt forsvarligt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com