Kolcraft Light Vibes bassinet Instruktioner
Den Kolcraft Light Vibes Bassinet er en type af sengen til spædbørn og småbørn , der giver et roligt sted for at sove , men også spiller sange og naturlyde . Det har også en justerbar vibration funktion, der giver bevægelse til bassinet . Begge disse funktioner justeres fra panelet elektronik på forsiden af ​​bassinet . The Light Vibes Bassinet kan også konverteres mellem en vuggende bassinet og en rullende én ved at justere hjulene på bunden af ​​standeren. Instruktioner
Light Vibes
1

Skub POWER-kontakten op til " On" position .
2

Tryk på en af ​​de fire musik-knapper på fronten af enhed til at afspille en musik valg. Tryk på knappen i midten på forsiden af ​​enheden op for at hæve lydstyrken , og tryk den ned for at sænke den.
3

Tryk på den midterste knap på toppen af ​​enheden for at aktivere vibration tilstand. Juster mængden af ​​vibrationer ved at trykke på knapperne på venstre og højre side af vibrationer knappen.
4

Skub afbryderen til positionen "Off ", når du er færdig.


Konverter Base
5

Tag barnet fra bassinet , hvis han er inde før konvertering bunden af ​​Light Vibes bassinet .
6

Flip hver af de fire hjul på bunden af ​​bassinet ned konvertere til en rullende base. Træk enden hætten vandret , og derefter dreje den 180 grader på hver side af bassinet for at låse hjulene på plads.
7.

Flip hver af de fire hjul på bunden af ​​bassinet op til at konvertere til en vippende base. Træk enden hætten vandret , og drej det derefter 180 grader på hver side af bassinet for at låse foden på plads .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com