Sådan Fix en Rystede Barnets Trin Stool
Børn har brug for skridt afføring for at hjælpe dem med at navigere gennem et hus op på en voksen -niveau. Uanset om det er børste deres tænder ved vasken eller hjælpe i køkkenet, børn ofte har brug for en skammel for at komme til den rette højde . Hvis afføringen vakler selv lidt , er det ikke sikkert at bruge . I de fleste tilfælde reparationer et skridt afføring er let, og det er en sjov måde at lære det grundlæggende i tømrer og maleri til de børn, der skal bruge afføringen. Ting du skal
Carpenters lim
Dowel ben
Skrot 1-tomme tyk træ
Blyant
1-5/8-inch træskruer
bordrundsav hoteltilbud stiksav KAYAK Bor
Træ kit
Sandpapir
maling eller lak
Skridsikker tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Dowel -Leg Stool
1

Fjern dyvel ben fra bunden af afføring . Undersøg hver for skader. Vær sikker på at de er samme længde. Rengør hullerne i bunden af ​​afføring nogen lim eller snavs.
2

Reparer eller udskift benene ved at skrue knækkede stykker sammen eller ved hjælp af udskiftning af dyvel ben. Påfør trælim og skru benene på plads.
3

anbringe benene på taburetten ved at skrue oppefra og ned i hvert ben. Forsænker skruerne ved hjælp af en forsænkningsbor at synke skruehovederne ind i træet. Fyld hullerne med kit og sand til en glat finish.
4

Afslut ved at tilføje et nyt lag maling eller bejdse til afføringen. Tilføj skridsikker tape til toppen som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.
Solid Leg Stool
5

Undersøg benene for tegn på skader . Normalt pausen vil ske langs en korn linje .
6

Fjern brækket ben og bruge det som en skabelon. Skær en ny ben ud af et stykke affaldstræ til at matche den eksisterende ben .
7.

Fastgør det nye ben med træskruer . Maling eller bejdse til at matche den eksisterende ben .
Bygge nye ben
8

Fjern de gamle ben fra afføring og afsat.
9

Skær to stykker 1-tomme tyk træ 14 inches lang med 5-1/2 inches lang .
10

Tegn et rektangel i midten af ​​hvert stykke 1- tommer bred med 2-3 /4- inches dyb . Bor en forret hul i hvert hjørne af rektanglet.
11

Klip rektangel ved hjælp af en stiksav og sand stykkerne. Du vil derefter have et center rektangulær udskæring i hvert stykke. Tør passer brikkerne sammen ved at matche op udskæringer og tjekke for niveau . Alle fire hjørner skal hvile på gulvet uden nogen slingrende handling .
12

Kør en perle af tømrer lim ind i hver af de rektangulære udskæringer og passer de to stykker sammen for at danne et "X" ved at indsætte .
13

Placer en stribe lim på toppen af X -form og centrere det under toppen af ​​afføring . Bor gennem toppen af ​​afføringen og anbringe den nederste stykke ved hjælp af træskruer .
14

Fyld hullerne med kit og sand hele stykket .
15

Afslut ved at tilføje en frakke maling og skridsikre bånd til toppen af ​​afføringen.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com