Sekretær Skriveborde til Kids
sekretær skriveborde er kompakte gengivelser af klassiske bearbejdning eller skriveborde . Generelt sekretær skriveborde har lagerplads og et lille arbejdsområde - de også foldes op for at skjule rod. Disse egenskaber gør dem populære til børn. Sekretær skriveborde er undertiden en del af bog hylder eller kommoder , eller de kan stå alene. Simpelthen Børnemøbler

Simply Børnemøbler tilbyder en vifte af skriveborde designet specielt til børn , herunder nogle sekretær stil skrivebord. Disse skriveborde ikke kun kommer i farver og mønstre, der vil appellere til børn - og passer ind i børns indretning - men er dimensioneret hensigtsmæssigt for børn . Næsten alle disse skriveborde dobbelt så kister eller opbevaring rum , hvilket gør dem ideelle til mindre rum . Priserne spænder fra $ 600 til $ 1100 .
Student Market

Student marked har en stor samling af sekretær skriveborde til børn. De har nogle sekretær skriveborde , der kan bruges af voksne så godt, men er generelt mindre i størrelse - og nogle, der er designet specielt til børn . De har flere " junior " versioner af skriveborde til rådighed , der ikke blot mindre, men kommer i børnevenlige designs og farver. Priserne på Student Market sortiment fra $ 200 til $ 2.000 overvejer de har sådan en stor samling af mærker. Men mange " junior " størrelse sekretær skriveborde kan findes i den lavere ende af prisskalaen .

Værelser til Go Kids

Værelser til Go Kids har flere desk muligheder, herunder nogle sekretær skriveborde designet specielt til yngre børn hele vejen op til teenagere. Mens den forudsætning bag Rooms at gå er at hvis du køber et helt rum pakke dine møbler vil være meget billigere, deres skriveborde er alle stadig rimeligt prissat. De oprindelige Rooms to Go butik har også nogle sekretær skriveborde , der er små nok til at blive brugt af nogle børn. De varierer i pris fra $ 200 til $ 600 , men kan være billigere , når det kombineres med andre kontormøbler .
Desk Superstore

Desk superstat har et stort udvalg af sekretær skriveborde , selv nogle lille nok for børn, og et par, der er designet specielt til børn. Hjemmesiden har en bred vifte af stilarter , farver og prisklasser i deres valg. Der er et begrænset antal sekretær skriveborde , der er specielt for børn, men de har et stort udvalg af ægte sekretær skriveborde , som ofte er små nok for de fleste børn . Priserne spænder fra $ 200 til $ 2.000 på grund af det enorme udvalg af mærker og stilarter til rådighed .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com