Hvordan man laver en Toddler -Size Table & Chair Set
Store paprør , der anvendes til at forme cement i søjler, er let tilgængelige på hjem forbedring butikker. Disse robuste skimmelsvampe kan blive forvandlet til en klog bord og stole sat til dit barn . Med et par nedskæringer og nogle dekoration , kan du lave et sæt i en weekend. Prøv at genbruge en olie - klud dug i sædehynder for vaskbarhed . Ting du skal
6-fods pap betonformen rør , 12 inches i diameter
2 skum cylindre , 12 inches høj og 12 inches i diameter
Paint hoteltilbud 1-2 meter stof
16-tommer pizza pan
Papkasser
Bias tape
White gaffatape
Hot limpistol myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skær paprør ind i en 16- tommers længde for bordpladen og to 18-tommer længder for stolene. Du behøver ikke at resten af ​​røret for dette projekt .
2

Tegn snitlinjerne til stole med en blyant . Måle en af de stol rør fra jorden op til 10 inches og markere at stedet. Dette er den forreste del af stolen. Tegn en linje lige tilbage til midtvejs punkt mellem forsiden og bagsiden af ​​stolen på hver side af 10-tommer -mærket og derefter kurve opad forsigtigt opad til midten af stolen tilbage . Gentag med den anden stol.
3

Klip stol figurer med en savtakket kniv .
4

Mal indersiden og ydersiden af stolene og den udvendige i tabellen base med to lag af en blank maling. Blank maling er nemmest at rengøre.
5.

dække de to stykker af 12-tommer skum med stof . Den nemmeste måde at gøre dette på er at sprede stoffet på dit arbejde overflade og sæt skum brik i centrum på enden. Træk af stoffets kanter op og hånd sy bundkanterne sikkert . Fordi den eneste del , der vil vise , er helt i top , pænheden er ikke afgørende , bortset fra at sikre, at stoffet er glat , når du tænder skumstykket højre side op . Gentag med det andet stykke skum. Sæt skumstykker i stolene , så deres glatte ender opad.
6

Brug pizza pan som en skabelon til at skære fire pap cirkler , hver 16 inches i diameter. Brug hvid lim til at fastgøre pap cirkler til hinanden i en stak. Dette er bordpladen. Paint bordpladen svarer til tabellen. Tryk åbne bindende tape og bruge varme lim til at fastgøre dette omkring kanten af ​​bordpladen .
7.

Brug hot lim til at fastgøre bordpladen til bordet base. Fastgør den yderligere med hvid gaffatape .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com