Montagevejledning for en Simmons Crib 1320 92
The Simmons krybbe model 1320 92 er en standard drop- side spædbarn krybbe , fås i en række forskellige finish . Mens samle enhver model af krybbe uden producentens detaljerede instruktioner er en vanskelig proces , de grundlæggende trin i at sammensætte denne model af Simmons krybbe svarer til anvisningerne til montering enhver standard drop- side spædbarn krybbe . Sørg for at spænde alle skruer og bolte forsvarligt at garantere sikkerheden for dit barn i krybben . Ting du skal
Skiftenøgle
Standard skruetrækker
Phillips skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Udlæg alle de medfølgende stykker af Simmons krybbe . Dette bør omfatte hovedgærde, bagplade , liggeflade , stabiliserende barer , gate og drop side. Læg stykkerne ud , som de vil blive knyttet til hinanden til lettere samling . Vær sikker på, at skrue hak line up , og de ​​færdige kanter alle brikkerne vender udad.
2

Monter foden bord til gaten med skruerne indesluttet i forsamlingen pakken. Porten , siden uden drop-down portion, vil fungere som bagsiden af ​​krybbe . Fastgør den anden ende af porten til hovedet bestyrelsen med skruerne indesluttet i forsamlingen pakken.
3

Sæt stabiliserende beslag til hovedet bestyrelsen og Trinbræt del af krybbe . Disse beslag tillægger skruehullerne skabt i hovedet bestyrelsen og mund bord dele af krybbe . Placer stabiliserende bar inden for hver af de beslag , så det strækker sig sikkert på tværs i bunden af krybbe langs.
4

Fastgør bunden af ​​krybbe til hovedet bord, fod brædtet og tilbage gate del af krybbe ved at skrue de medfølgende skruer ind i de fremstillede huller for dem på hver af stykkerne.
5.

Fastgør en af ​​de gate sko på hver side af den forreste del af krybbe ved at sikre dem til forsiden af ​​hovedet bestyrelsen og mund bord, i hullerne foretaget af producenten. Derefter lægger drop sideskinner til de forreste sider af hovedet bestyrelsen og mund bord. Disse skinner tillader dråbe side til at glide op og ned for at nemt placere dit spædbarn i krybbe .
6

Drop drop side gate i skinnerne. Skub den op og ned for at teste, at det klikker på plads , når løftet eller tabes.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com