Eddie Bauer Høj stol Instruktioner
Eddie Bauer virksomhed gør mange forskellige produkter , som du kan købe online eller via deres mail- katalog. Et af disse produkter er Eddie Bauer høj stol , som du kan bruge i dit køkken eller spisestue til at holde dit barn sikkert og behageligt - mens der matcher resten af ​​dine møbler. Det er vigtigt for dit barns sikkerhed , at du ved , hvordan man korrekt at placere ham inde i høj stol og spænde ham i. Instruktioner
1

Placer høj stol på en flad overflade, hvor det ikke vil vælte eller flytte på egen hånd. Når den høje stol er sikkert , løft dit barn op under armene og forsigtigt sidde hende i stolen , så hun er centreret. Den midterste rem skal være direkte mellem hendes ben .
2

Slut både spænder fra sideremmene til stikket på skridtremmen indtil de klikker på plads. Giv dem en fast slæbebåd at sikre, at de låst . Træk den overskydende længde af hver strop for at fjerne slæk . Der bør være tilstrækkelig plads mellem dit barn og stropperne for dig at holde en finger imellem .
3

Grib hovedbakken nedefra og træk mod dig . Bakken vil bevæge sig opad og ind i position ved barnets midsection. Tryk på håndtaget på forsiden af skuffen for at låse den , så du kan skubbe det frem eller tilbage for at give dit barn mere plads. Du kan også fjerne den ved at trække fremad.
4

Tryk ned på tapperne på hver side af toppen af ​​bakken for at fjerne indsatsen. Dette giver dig mulighed for at tage indsatsen til køkkenet til brug som en bakke til dit barns mad. Sæt indsatsen tilbage i den primære bakke ved at trykke nedad, indtil den låser på plads.
5.

Grib håndtaget fra den primære bakke , og træk ned for at returnere det til dets oplagring position. Tryk på knappen på midten af ​​skridtstroppen og flytte stropperne til siden. Du kan nu sikkert løfte dit barn fra den høje stol.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com