Sådan Konverter en Graco Ashleigh seng
En Graco Ashleigh seng starter som et konvertibelt krybbe til spædbørn. Som dit barn bliver til et lille barn , kan du konvertere krybbe i en buksetrold seng. Processen for konvertering er meget enkel, da det kun kræver, at du fjerner frontpanelet af krybbe . Bagpanelet og sidepaneler ophold vedlagt. Dette design gør konvertering af sengen et projekt , som kun vil tage flere minutter at fuldføre. Ting du skal
tænger
Vis Flere Instruktioner
1

Træk frontpanelet til oprejst og låste position ved at trække ind på håndtagene på siden og derefter ved trække op i panelet. Slip håndtagene for at låse det på plads.
2

Find de to tapper presset ind frontpanelet glidende skinne på hver side af krybbe og trække dem ud med en tang . Du kan prøve at trække dem ud med fingrene , men de er relativt små og svære at greb. Træk lige ud for at undgå at bryde fanerne.
3

skub låsebeslag og sænk frontpanelet ned, indtil skyderne monteret på panelet drop væk fra bunden af ​​den glidende skinne .
4

Vip toppen af frontpanelet fremad og fjern den fra krybbe . Dette trin fuldender konvertering fra krybbe til buksetrold seng.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com