Hvad er den korrekte højde for en krybbe madras
? Justerbare madras højder er et fælles træk for de fleste krybber. Evnen til at hæve og sænke madras kan gøre at sætte dit barn i seng og få ham ud af sengen lettere. Mens denne funktion har mange fordele , der forlader madrassen for høj kan øge risikoen for et barn at skade sig selv . Den korrekte højde for en krybbe madras afhænger af dit barns alder og evner. Nyfødte

Meget små babyer kan sove i en krybbe med madrassen indstillet til det højeste niveau . Mellem fødsel og cirka fem måneder udviklingsmæssigt normale babyer er ikke i stand til at sidde op uden støtte eller trække sig ind i en siddende stilling. På dette stadium , er der ringe risiko for, at barnet kan trække sig selv op og ud af krybbe . Ifølge American Academy of Pediatrics , at holde krybbe madras højt , hvis barnet er i denne aldersgruppe , og ikke er i stand til at sidde op er sikkert .

Spædbørn

Når et barn kan sidde op , bør krybbe madras sænkes ned et hak eller halvt ned, afhængigt af hvilken type af krybbe , du har. Denne fase sker et sted mellem 5 og 8 måneder gammel , afhængig af barnets udvikling ; det kan dog forekomme meget tidligere eller senere. Et barn, der kan sidde op er mere tilbøjelige til at forsøge at trække sig selv op , især når ingen kigger ; mange forældre har fundet deres barn stående for første gang, når man går ind på hendes værelse for at få hende . Når barnet kan stå , er der en chance for at hun kan trække sig op nok til at kravle ud af krybbe .

Ældre spædbørn /småbørn

Så snart som et barn viser tegn på at trække sig op til en stående stilling , bør krybbe madras justeres til sit laveste indstilling. Denne højde vil afskrække de fleste børn fra at forsøge at kravle ud af deres krybbe , selv om det stadig er en mulighed. For at gøre brug af sin krybbe at øve klatring sværere , fjern eventuelle kofangere eller polstring , der eventuelt kunne benyttes som trinbræt .
Flytte Fra vugge

Når et barn er over 35 inches i højden , er du nødt til at flytte ham til et lille barn seng . På dette tidspunkt , kan krybbe madras ikke længere kan justeres lav nok til at sikre sikkerheden for barnet, og højden af krybbe skinner kombineret med barnets øgede grovmotorik gør held klatre ud af krybbe langt mere sandsynligt . Dette kan resultere i skader ikke kun fra et fald , men kan potentielt forlade barnet uden opsyn i rummet , hvis han er stille.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com