Sådan date en Bassett Tiger Oak Convertible Crib
John David " JD " Bassett og hans familie startede et savværk på deres ejendom i Virginia i slutningen af ​​1800 . I 1902 , under visionen om JD og hans brødre , Bassett Møbler Co blev startet. En kommode koster 4,50 dollars dengang. Selskabet er kommet en lang vej fra tømmer værftet . I dag har de butikker i fastlandet USA , Puerto Rico og Canada . I 1999, virksomheden tilføjede konvertible cribs til sin linje af baby møbler. Instruktioner
Instruktioner
1

Find modelnummeret og produktion dato på konvertible krybbe . Gør dette ved at se på bunden af ​​hovedgærde, hvor der skulle en white label .
2

Skriv numrene ned På etiketten er modelnummeret og en enkel produktion dato kode. . De to koder vil fortælle virksomheden måned og datere krybbe blev fremstillet. Hvis krybbe er en Bassett Furniture krybbe , vil modelnummer starte med en '5 ' og være syv eller otte cifre lang, med en plads i midten , såsom 5010 0521 eller 5010 521 . Nedenfor modelnummeret være en produktion dato såsom 01/04 . Dette er den måned og år, hvor krybbe blev fremstillet. Hvis der er nogen tvivl, har de to tal handy og ringe til virksomheden på (800) 308-7485 10:00 til 06:00 EST , mandag til fredag. Tal med en kundeservice repræsentant, der vil bede om disse to koder. Med disse oplysninger , vil han være i stand til at kontrollere datoen produktion af krybbe .
3

Tag et billede af krybbe . Hvis den hvide mærkat mangler eller du kan ikke finde den på krybbe , e-maile billedet til [email protected] . En repræsentant for selskabet vil være i stand til at dechifrere , når krybben blev gjort, og vil emaile dig sin produktion dato.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com