Sådan Konverter Jenny Lind krybbe til en Daybed
Hvis du har købt din Jenny Lind krybbe fra en virksomhed som Delta, kan du være i stand til at konvertere krybbe i en daybed at forlænge levetiden af krybbe . I modsætning til populær tro, Jenny Lind er ikke en model, navn, men snarere en stil af møbler opkaldt efter en svensk kunstner fra det 19. århundrede. Hvis Jenny Lind købte model har et træ tremme support system snarere end en fjeder samling , vil du være i stand til at omdanne krybbe til et lille barn daybed inden for 10 minutter . Ting du skal
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Drej skruerne på toppen af ​​drop- sidestyreskinnerne uret for at fjerne dem fra krybbe samling . Du ønsker måske at spørge nogen til at hjælpe dig med denne proces, da når du gør dette , den forreste del af krybbe vil ikke længere være sikret på plads og kan falde .
2

Fjern drop- side vejledning skinner ved at trække dem op gennem den forreste panel af krybbe . Som du gør dette, vil du ønsker at fjerne fjedrene fra drop- sengehest , så de ikke gå tabt.
3

Fjern L-beslag fra de forreste ben krybbe . Dette gøres ved at dreje skruerne mod uret, indtil skruerne komme ud. Placer alle fjernet hardware i en pose til fremtidig brug.
4

Installer madras på træ support system. Der er ingen anden forsamling kræves som støttesystemet er fastgjort til sidepanelerne af krybbe .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com