Sådan Konverter Delta Cribs til en buksetrold seng
Mange af de krybber fremstillet af Delta Børns Produkterne er designet til at passe dit barn fra den tid, hun kommer hjem fra hospitalet , indtil godt ind i hendes barndom. For at imødekomme dit voksende barn , kan du konvertere sengen fra en tremmeseng til et lille barn dag seng og så kan du bruge den igen skinne som en fuld størrelse hovedgærde. At konvertere sengen fra en tremmeseng til et lille barn seng vil tage omkring 30 minutter. Ting du skal
Allen nøgle
Tænger myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern det forreste skinne montage fra krybbe . Sæt unbrakonøgle ind i hver af de fire bolte , og drej mod uret for at løsne boltene . Fordi du vil blive re -installere krybbe ben, behøver du ikke fuldt ud at fjerne boltene fra sidepanelerne .
2

Brug unbrakonøgle til at fjerne benene fra den forreste skinne montage . Hvert ben er holdt på plads af en bolt langs den øverste skinne og en anden nær bunden af ​​skinnerne .
3

Fjern metal stabilisator stifter, der er tilsluttet den forreste skinne til benene . Disse vil være let at fjerne, hvis du få fat i dem med en tang og forsigtigt trække dem ud .
4

Installer benene til sideskinner af krybbe . Line up metalbenene til hullerne i sengehesten og forsigtigt skubbe på benene til at holde dem på plads . Spænd Allen bolte ved at dreje unbrakonøgle uret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com