Sådan Konverter en Graco Lauren til en fuld størrelse seng
Hvis dit barn er vokset fra sin Graco Lauren krybbe og buksetrold seng, behøver du ikke at investere i en ny seng til ham. Graco Lauren krybbe nemt konverterer til en fuld størrelse seng , hvilket gør denne krybbe sidste mange år tidligere barndom . For at konvertere denne krybbe til en full-size seng , bliver du nødt til at købe en fuld størrelse metal sengeramme, som krybbe konverterer til en fuld størrelse kun hovedgærde. Ting du skal hoteltilbud Fuld størrelse metal sengeramme
Flad skruetrækker
unbrakonøgle
Vis Flere Instruktioner
1

Tag forsiden af krybbe . Fjern skruen på venstre side samt skruen på højre side af blokken jernbane, som er placeret under den forreste side af krybbe . Brug en unbrakonøgle og skruetrækker. Tillad forsiden at falde fra krybbe , vejlede den med hånden. Fjern de to sidesten skruer og to sidesten bolte på toppen af ​​forsiden af ​​krybbe ; en bolt og en skrue er placeret på hver ende. Opbevar sidesten skruer og forsiden af ​​krybbe på et sikkert sted .
2

Fjern madrassen støtte fra krybbe . Find den støtte faner forbinder liggeflade til hvert hjørne af krybbe . Fjern boltene holder støtte faner på plads ved hjælp af en unbrakonøgle . Opbevar bolte og liggeflade .
3

Fjern krybbe sider og krængningsstabilisator . Fjern trædyvler , tøndeformede møtrikker og bolte er placeret på toppen og bunden af ​​hver krybbe side. Opbevar alle dele , herunder krybbe sider. Fjern trædyvler , tønde møtrikker og bolte , der understøtter stabilisator bar, som er linjen placeret på forsiden af krybbe . Brug en unbrakonøgle for bolte. Opbevar krængningsstabilisator .
4

Fastgør krybbe hovedgærde til en fuld- størrelse metal sengeramme af dit valg, og tilføje en madras.

Hus Have © have.989214.com