Hvordan man opbygger lange Toy Box Bænke med hynder
Legeområder ofte give et sikkert område for børn at lege, men mangler typisk i komfortable siddepladser. For at tackle både opbevaring og siddepladser i et projekt , overveje at oprette et stykke legetøj kasse bænk. Det gemmer ikke kun flere legetøj i et sikkert område ; det giver også plads uden at optage nogen værdifuld gulvplads. Det er en opgave enhver person med begrænsede handyman færdigheder kan gennemføre på under en time . Hvad du har brug
To stykker 3/4-inch krydsfiner , 14 med 48 inches
To stykker 1/2-inch krydsfiner , 13 med 13 inches
To stykker 1/2-inch krydsfiner, 48 x 14 inches
Målebånd
Blyant
Æske med skruer , 5 inches lang
To dørhængsler
Hinge skruer
bor
Phillips -head boret
Trælim Salg One 3-tommer - tykke pude , 14 inches med 48 inches myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Læg en 14-tommer -by -48 -tommer sektion af 3/4-inch krydsfiner på en flad overflade. Linje de to 48 -tommers kanter med trælim langs den øverste overflade.
2

Tryk på en 48 -by- 14-tommer del af 1/2-inch krydsfiner langs de to øverste overflade limlinier . Dette vil skabe en U- formet struktur set fra hver ende. Hold træsektioner på plads i fem minutter, eller indtil limen hærder .
3

Påfør trælim til tre af de fire kanter en 13 -by- 13-tommer kvadrat af krydsfiner . Sæt en firkant i hver ende af den U-formede struktur til at omslutte struktur og skabe en beholder med fire sider og en base. Lad træet tørre i 10 til 15 minutter .
4

Kør en 5-tommer skrue hver 6 inches langs hver limet kant. Vær sikker på at flip over bin struktur og køre en skrue hver 6 inches langs længden at sikre de to 14 -by -48- tommer sider til basen. Flip strukturen tilbage over .
5.

Placer de resterende 14 -by -48 -tommer ark 3/4-inch krydsfiner på en flad overflade. Mål i 8 inches fra hvert hjørne langs en 48- tommers side , og vedhæfte et hængsel på hvert sted ved hjælp af hængsel skruer .
6

Anbring 14 -by -48 -tommer ark 3/4- tommer krydsfiner oven på spandens åbne kant , med hængsler langs ydersiden af ​​krydsfiner. Fold hængslet backs ned for at fastgøre dem til skraldespanden. Kør én hængsel skruen gennem hvert hul til at fastgøre låget til skraldespanden . Låget vil hvile alle fire sider af kassen legetøj , bruge dem til yderligere siddepladser support.
7.

Anbring 14-tommer -by -48 -tommer pude på toppen af ​​bakken. Fjern puden når du har brug for at få adgang til legetøjet brystet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com