# >> Hus Have >  >> Furniture >> Børnemøbler >>
Hvordan man laver en barns Vanity Dressing Table
Din lille pige ønsker at gøre alt, hvad du gør, herunder Primp og forberede sig til hendes tilbedende publikum. Opret en lille forbinding tabel for et hjørne af hendes soveværelse eller en niche ved siden af ​​din forfængelighed , og lagerføre det med falske perler , slik læbestift , en smuk børste og kam sæt, og en dekorativ væv boks . En støbt -off sidebord med en enkelt skuffe og fire ben kan skæres ned til størrelse og omdannet til et drømmende sminkebord til en lille pige. Ting du skal Gammelt træ sidebord
håndsav eller stiksav
Målebånd
Blyant
Sandpapir
Paint hoteltilbud Børster
Stencil
Skuffe knop < br > Væg spejl
Picture bøjle
Step afføring eller stol
pjusket pude
Vase og blomst (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
1

Mål højden af ​​et gammelt træ sidebord fra overflade til gulvet for at bestemme, hvor at skære benene. Afhængig af barnets alder og højde , bør forfængelighed være mellem 19 og 24 inches høj, så markere benene på et passende sted .
2

Skær benene med en håndsav eller stiksav , være omhyggelig med at holde nedskæringer niveau, så bordet ikke vil wobble . Sand i bunden af benene let at fjerne eventuelle skarpe kanter . Fjern skuffen knop .
3

Mal bordet en lys farve til at matche rummets indretning. En lavendel - tonet hvid går med pink eller blues nemt , og ser måske ikke alt for nøjeregnende , hvis din pige er ikke i pink. Lad malingen tørre mellem frakker, men giver tabellen mindst to lag for at beskytte det mod ridser og skrammer .
4

Stencil et design på forsiden af skuffen , der markerer omridset let i blyant . Brug en tynd pensel og hobby maling til at skitsere design i guld eller en kontrastfarve
5

Sæt skuffen knop med et snit " krystal " knop - . Lucite , plast eller plexiglas fra isenkræmmer . Placer forfængelighed mod væggen.
6

Paint rammen af ​​en udsmykkede spejl fra loppemarked eller på loftet for at matche den forfængelighed , eller male det til at matche trim. Hæng spejlet på væggen bag forfængelighed så divaen kan kontrollere hendes hår og makeup.
7.

Placer en træ skammel eller en lille stol med en pjusket pude foran forfængelighed og placere en lille vase med en enkelt blomst foran spejlet. Hvis barnet er et barn , en kunstig blomst og en tøroffset ville ubrydelig vase være et klogt valg .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com