Hvilken højde skal jeg lave det Crib
? Cribs er små senge , der giver babyer og småbørn med sikker og komfortabel soveplads miljøer. De har høj slidsede sider til at lade barnet se sine omgivelser og samtidig forhindre hende fra at falde fra sengen. Cribs typisk ikke har justerbare højder, men har støtter, der gør det muligt at hæve eller sænke madrassen. Madras Placement

Når et barn bliver først overført fra en bassinet til en krybbe , normalt mellem 2 og 3 måneder gammel , er madrassen placeres normalt på sit højeste niveau til at gøre at overføre barnet ind og ud af sengen let. Hvis krybbe er udstyret med en side , der bevæger sig op og ned eller en låge, der kan foldes ned , bør det være mindst 9 inches over madrassen overflade i den sænkede position for at forhindre at barnet falder ud over siden . Når den side eller port er hævet, bør det være mindst 26 inches over støtte under madrassen.
Justering Retningslinjer
p Som barnet vokser og bliver mere aktiv bør madrassen justeret. Første gang barnet sidder op uden hjælp, sænke madrassen at forhindre hende i tumbling ud af krybbe . Sænk madrassen igen, når barnet står på sit eget og begynder at udvikle klatring færdigheder . Når barnet når en højde på 35 inches , er det tid for hende at blive fjernet fra krybbe og begynde at sove i et lille barn , barn eller dobbelt seng , som hun er tilbøjelig til at kravle ud af krybbe , selv med madras i laveste position.

lameller og Perimeter Space

Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission , bør lamellerne , der understøtter madrassen ikke være mere end 2 3/8 inches fra hinanden for at forhindre barnets krop eller kropsdele i at sidde fast , hvis han er adræt nok til at hæve madrassen . En fuld størrelse krybbe er 52 inches lang og 28 inches lang . For at sikre, at der ikke er plads til barnet at få sine arme, ben eller hoved i klemme mellem madrassen og krybbe ramme bør madrassen være 51 3/4 inches lang med 27 ¾ inches bred. Hvis du kan passe to fingre mellem side af madrassen og væggen af krybbe , madrassen er for lille og skal udskiftes .

Tips og gode råd
p Hvis børnepasning udbyder er mere end 6 meter høj , kan han finde højden af ​​krybbe stammer ryggen , når omsorgen for barnet. Knælende på en robust taburet ved siden af ​​sengen letter modtryk. For at eliminere behovet for at købe en almindelig seng , når barnet vokser fra krybbe , købe en krybbe , der konverterer til et lille barn seng , der sidder tættere på jorden og har beskyttende side lameller til hindring af fald fra sengen.


Hus Have © have.989214.com