DIY skohylde og Coat Rack
Organisering af en indgangen er en af ​​de bedste måder til øjeblikkeligt at forbedre en gæst opfattelse af et hjem. Opbygning af en håndlavet sko hylde og knagerække er en fantastisk måde at gemme ofte brugte sko og frakker på en attraktiv og tilgængelig måde . Dette par af funktionelle hjem dekorationer kan males eller farves til at matche udsmykning af hjemmet eller venstre naturligt at passe en mere rustik eller ubehandlet område . De to elementer kan være konstrueret og behandlet for at matche perfekt eller kan kontrastere hinanden for at give variation. Ting du skal hoteltilbud 3-foot-by-1-foot-by-1/2-inch skohylde board
2 1 - mund- by- 6-tommer -by- 1-tomme skohylde side boards
Bor
Bor
Træskruer
Stud Finder
Blyant
Målebånd
3-foot-by-4-inch-by-1/2-inch frakke rack board
Kroge
vaterpas myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
skohylde
1

Placer længere skohylde board vandret oven på de to lodrette side bestyrelser med sidestykkerne enten ved enderne af hylden eller jævnt fordelt i midten af hylden bord. Forbor to huller ned gennem toppen af ​​skoen hyldebrættet i sidestykkerne , boring bare hylden bord; bore side bestyrelser hvis det er nødvendigt for at sikre korrekt justering af de to stykker .
2

Sæt stykkerne sammen med træskruer , bore helt ind i træet , indtil skruehovederne flugter med hyldebrættet overflade forhindre sko fra fangst på dem.
3

Gentag denne proces for yderligere niveauer af sko opbevaring , stabling så mange hylder som nødvendigt på toppen til at yde passende organisation.

Coat Rack
4

Find stutterier i den ønskede del af muren ved hjælp af stud finderen. Markere deres placering med en blyant, og måle afstanden mellem centrene af knopperne med målebåndet . Lav to markeringer på forsiden af ​​knagerække bord, jævnt fordelt i samme afstand fra hinanden som stutterier .
5.

Fastgør knager jævnt over den forreste del af brættet , hvilket giver masser af plads til voluminøse frakker , hvis nødvendigt. Brug den hardware forsynet med kroge , eller blot vedhæfte dem til bord ved hjælp af træskruer .
6

Hold knagerække mod væggen og line up de tidligere markeringer med stud position markeringer. Indstil vaterpas på toppen af ​​rack til at sikre, at den er i vater . Forbores huller i væggen gennem knagerække . Fastgør knagerække til væggen med træskruer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com