Børne Costume Opbevaring
Kostumer er vidunderlig for børn, fordi de tillader deres fantasi til at køre vild samtidig give dem med timevis af underholdning . Kostumer kan normalt lagres i dit barns skab , hvis hun kun har et par stykker, men når de begynder at overtage den plads, er det tid til at finde en ny løsning. Masser af opbevaring poster er tilgængelige. Det bedste valg for dig, vil afhænge af dit budget og behov . Vakuum Bag

Hvis kostumer , du ønsker at gemme ikke behøver at tilgås på en regelmæssig basis, kan du bruge vakuum opbevaring poser . De er gode , fordi de giver dig mulighed for at gemme et stort antal af tøj uden at optage meget plads. De beskytter også tøjet mod fugt og støv. For at bruge et vakuum pose , placere dine kostumer i posen , forsegle det , fjerne hætten , placere din vakuum dyse ind i hullet , lade vakuum til at suge ud al luft , så skru hætten på igen. Slutresultatet vil være en let -til- butik flad pose komprimerede kostumer.
Opbevaringsplads under sengen Container
containere

opbevaringsplads under sengen passer under en sengeramme . De kommer i forskellige størrelser, og ofte har hjul og et håndtag , så du nemt kan få fat i beholderen og rul den ud . Containere opbevaringsplads under sengen er stor, fordi de giver dig mulighed for at gemme dit barns kostumer uden at optage skabsplads. Kig efter opbevaring beholdere med forskellige rum til at holde beklædningsgenstande , smykker , parykker , sko og andet tilbehør er adskilt og organiseret.
Armoire
p Hvis du har et stort antal af kostumer, som du vil have nem adgang til , kan et barns garderobe være din bedste løsning . De fleste har hylder , skuffer og et område til at hænge tøj , så du kan holde dit barns kostumer og tilbehør adskilt og organiseret. Også, da du kan holde kostumer på bøjler inde i rustning , vil du være i stand til hurtigt at gennemse dit barns kostume samling samtidig holde alle de elementer rynke gratis .
Opbevaring Bench

Opbevaring bænke kommer i en bred vifte af størrelser, former og stilarter. De er ofte placeret under et vindue til at bruge som et vindue sæde , men de ser godt næsten overalt i et rum. Toppen af ​​en opbevaring bænk er normalt polstret og løfter op til afsløre lagerplads. Mange har også en skuffe eller to på bunden af ​​bænken. Opbevaring bænke er fantastisk til opbevaring af kostumer , fordi de giver dig nem adgang til dem, mens fordobling som en komfortabel sæde. Opbevaring bænke med skuffer er bedst, fordi du kan holde dit barns kostumer gemt i kassen og alle andre tilbehør , der er gemt i skufferne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com