# >> Hus Have >  >> Furniture >> Home Office Møbler >>
Hvordan man laver en udtrækshylde til en computer tastatur
Hvis du har et skrivebord uden en hylde , der trækker ud for computerens tastatur , kan du nemt lave en hylde , og fastgør den til dit nuværende skrivebord. Når du se, hvor nemt det er at gøre , vil du ønsker at komme i gang med det samme. Hvad du har brug
Laminat overdækket stykke af reoler ¾ tomme tyk ( måle afstanden mellem hvert træ side af skrivebordet , du i øjeblikket nødt til at få den rigtige længde og ½ tomme bredde)
Desk ( med arkivskabe på hver side eller en åben reception med sider ) hoteltilbud Tegn dias til at matche bredden af ​​hylden træet
Skruetrækker
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

mål afstanden mellem sidevægge skrivebordet , eller mellem arkivskabe . Mål bredden og skære dette beløb i halve. Den glidehylde behøver ikke at være så bredt som skrivebordet. Find de skuffe dias , du vil bruge . Dette vil være længden af ​​træstykket du har brug for , minus tykkelsen af skuffen dias på hver side .
2

Lav mærker på arkivskab skuffer , eller siderne af skrivebordet. At fastslå, hvor komfort niveau vil være for hylde tastaturet, sidder i stolen foran skrivebordet , og placere dine hænder og arme i den stilling, som vil være behageligt for dig at skrive.

3

Fastgør lodtrækningen slide montering på hver side af skrivebordet , hvor du har foretaget dine karakterer . Sørg for at fastgøre den forreste del af vejledning på kanten skrivebord foran.
4

Fastgør den anden del af lodtrækningen dias til det stykke laminat træ. Sikker skruer med skruetrækkeren på begge sider af laminatet træstykket .
5

Placer hylden ind i væggen dias, og fastgør i henhold til anvisningerne for den pågældende draw glider du bruger. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com