# >> Hus Have >  >> Furniture >> Dining Room Møbler >>
Sådan vælges en Kina kabinet
Valg af en vitrineskab er næsten lige så vigtig som porcelæn , at det vil vise . Et vitrineskab er centrum for opmærksomhed i et rum og skal passe til rummets indretning , mens vise dine værdifulde genstande . Når du vælger et vitrineskab tænke på det som et lille smykke butik til dit hjem, hvor alt inde funkler og skinner med stolthed. Ting du skal
Windows
Magasiner
Målebånd
Farveskema myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kig efter feedback på diverse porcelæn kabinetter online eller i ugeblade . Du vil få et godt indblik fra andre kunder.
2

Tage målinger af det rum, hvor det skal bo hos. Mål højden og bredden af ​​det område , så du kan være sikker på at købe et kabinet, der passer ordentligt .
3

Vælg den rigtige farve af træ. Lighter træ skal anvendes i rum , der er mørke , mens rum , der bringer en masse lys skulle have en mørkere træ .
4

Bestem stil. Kina kabinetter er normalt centrum for opmærksomhed i et rum, så spørgsmålet er: ? Ønsker du dit vitrineskab i midten af ​​en væg eller et hjørne enhed
5

Vælg et vitrineskab med justerbare hylder . Når en ny tilføjelse tilføjes , eller hvis du blot ønsker at reorganisere din samling , er disse hylder gør det nemt at justere skærmen .
6

Vælg et vitrineskab med glas døre og sidepaneler . Du ønsker at vise dine værdifulde genstande og flere vinduer , du har på dig vitrineskab , jo flere sine seere se .
7.

Overvej spejle og belysning i vitrineskab . Disse funktioner vil accent din skærm og hjælpe rummet ser større.
8

Overvej en vitrineskab Hutch hvis du har brug for mere lagerplads. Med en Hutch , kan elementer, som du ikke ønsker at vise , men ønsker at gemme i rummet forblive der uden at optage mere plads.
9.

Sammenlign priser og funktioner fra flere butikker. Vælg den, der passer til dine behov og budget. Gem kvitteringen og indpakningsmateriale , hvis du nødt til at returnere det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com