# >> Hus Have >  >> Furniture >> Dining Room Møbler >>
Sådan Beskyt Træ Spiseborde
Brug denne simple og billig teknik til at beskytte dit træ spiseborde fra damage.Things du har brug hoteltilbud stor papkasse
Vinyl Dug
Klud Dug
Emballage Tape < br > Målebånd
Box Cutter Knife
Blyant
Vis Flere Instruktioner
1

Beskyttelse af dit dyre træ spisebord fra skader kan være et vanskeligt problem at løse. Et svar er at købe en skræddersyet og dimensioneret tabel pad fra en af ​​de mange postordrefirmaer , der sælger dem. Dog kan beskyttelse til din træ bord findes for langt mindre , hvis du er villig til at sætte i en lille indsats på projektet.
2

For at begynde at bruge et målebånd eller en klud målebånd til måle de overordnede dimensioner af dit spisebord . Du har brug for længde og bredde målinger hovedsagelig. Skriv disse målinger ned, fordi du skal bruge dem til næste trin .
3

næste, du har brug for at finde en stor papkasse , som kasserne de bruger til apparater som køleskabe eller vask maskiner. Sørg for, at det er rent og tørt, før du begynder. Brug et målebånd , blyant og en lineal for at markere de samme dimensioner på kassen som i din bordplade . Vær sikker på at trække klare linjer, hvor du bliver nødt til at skære. Flyt boksen til en flad overflade , der ikke vil blive skadet , hvis kniven kommer igennem på den anden side af kassen. En udendørs veranda eller terrasse ville være et godt sted at arbejde. Brug derefter en skarp kasse cutter stil kniv til at skære boksen til størrelsesdimensioner som du har brug for at dække dit bord.
4

Dette stykke pap vil beskytte den sarte overfladen af ​​din skovklædt tabel fra buler og dings fra tunge genstande og isolere det til en vis grad fra varme gryder og pander. Placer din nye pap tabel pad på toppen af ​​dit bord og blive klar til næste trin.
5

Dernæst dække pap tabel pad med vinyl dug og bruge emballage bånd til bånd vinyl dug på undersiden af bordet for at sikre det på plads. Dette vinyl dug vil gøre et godt stykke arbejde for at beskytte din sarte træbord top fra væsker og spild , der er bundet til at ske. Bare sørg for at rense våde spild op hurtigt, så de ikke kan trænge igennem vinyl dug.
6

Endelig dækker din bordplade med en dejlig klud dug som du kan lide . Dette skal dække og skjule vinyl klud og hjemmelavet bord pad. Dette system er en billig og nem måde at dække overfladen af ​​dit træ spisebord og beskytte det mod de mange farer , som det står over for hver dag.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com