# >> Hus Have >  >> Furniture >> Dining Room Møbler >>
Sådan ombetrækkes en spisestuestol Seat
Du kan tænke reupholstering en spisestuestol sæde eller flere spisestue stole til at matche den indretning, der i øjeblikket er i din spisestue. Reupholstering en spisestue stol er nemmere end du tror, ​​og det tager kun en halv time eller deromkring. Her er hvordan man ombetrækkes en spisestuestol sæde: Ting du skal
stof efter eget valg
saks
hæftepistol
hammer
skruetrækker
Vis Flere Instruktioner hoteltilbud KAYAK 1

Brug en skruetrækker til at skrue sædet fra spisestuestol .
2

Fjern den eksisterende polstring fra spisestuestol sæde. Dette trin er valgfrit , idet det undertiden omfatter fjernelse af polstring nedenunder. Det er helt fint at sætte det nye stof over gammel, da reupholstering en spisestue stol.
3

Måle spisestuestol sæde og skære stoffet til størrelse for reupholstering . Vær sikker på at give mulighed for mindst 4-6 inches til wrap omkring bagsiden af sædet.
4

Læg stoffet med vrangsiden opad på en flad overflade . Placer spisestuestol sæde på toppen af ​​det ( bottom up ) , tilpasse mønster som det er nødvendigt.
5

Fold den ene side igen og hæfte den på bagsiden af ​​spisestuestol sæde. Vær sikker på ikke at hæfte over skruehullerne . Gentag dette trin, indtil alle fire sider og hjørner af sædet er hæftet . Pleat hjørnerne for de bedste resultater i løbet reupholstering .
6

Placer nybetrukket spisestuestol sæde tilbage i spisestuestol og skru den igen
< br >

Hus Have © have.989214.com