# >> Hus Have >  >> Furniture >> Dining Room Møbler >>
Hvor stor en rundbordssamtale vil sæde 8 Stole
? Mens runde spiseborde er kendt for deres evne til at klemme i " bare en mere " diner igen og igen, de naturligvis har deres begrænsninger. Hvis du gerne vil til sæde otte spisende gæster komfortabelt ved et rundt bord, der er et par af størrelser at vælge imellem, plus et par andre ting at overveje . Round Table Størrelser for Otte Diners

Ifølge Glasstopsdirect.com , en forhandler af glas bordplader , en rund bordplade , der er 66 inches i diameter vil sæde seks til otte spisende gæster komfortabelt. En rund bordplade , der er 72 inches i diameter vil passe 8 til 10 spisende gæster komfortabelt.

Fordele

En rund spisebord har sine fordele. For én , enhver, der har deltaget i et stort middagsselskab og sad mod den ene ende af bordet ved, at der er ingen mening i at forsøge at socialisere med nogen som sidder mod den anden ende . Med et rundt bord, kan alle diners se hinanden andet og socialisere nemt. En anden fordel er, at rundbordssamtaler fungerer godt i firkantede spisestuer, som kan være svære at forsyne med et rektangulært bord . Runde spiseborde kan også nemt rumme en ekstra stol eller to uden at tvinge nogen til at sidde oppe i et hjørne .

Ulemper

Med rundp spiseborde , det er en lang afstand fra ens sæde til midten af ​​bordet , hvilket gør det vanskeligt for diners at nå retter mad placeret der . Placering af en doven Susan i midten af ​​dit bord kan løse dette problem.
Andre overvejelser

Når du vælger mellem en 66 -tommer spisebord og et 72- tommers én for sæder otte spisende gæster , overveje størrelsen af ​​dine stole. Hvis dine stole har sæder , der er små og smalle, vil en 66 -tommer bord fungerer godt. På den anden side, hvis din stol sæder er bred, vil en 72 -tommer bord fungere bedre. Også overveje dine spisende gæster. Hvis du er en familie af børn og mindre voksne , kan en 66 -tommer bord være fint ; hvis din familie er ældre eller større , overveje at købe en 72 -tommer bord.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com