Kan du Seat flere mennesker Rundt eller lange borde
? Hvis du ikke kan huske dit high school geometri , nu er det tid til at gennemgå for at afgøre, hvilken plads flere mennesker , runde eller lange borde . De grundlæggende målinger for din beregning er for dine kuverter . Du bør tillade per indstilling enten 24 inches --- doable men lidt overfyldt eller 30 inches --- komfortabelt indbydende . Også overveje plads i midten af bordet til servering retter og rum mellem væggene og sæderne (18 inches) for gæster at bevæge sig rundt . Sådan Beregn for Indstillinger

Når du udfører dine beregninger , så husk , at formlen til at bestemme omkredsen af ​​en cirkel er C = dx π (pi , 3,14159 ) gange diameteren . For at beregne antallet af indstillinger for lange borde , multiplicere længden af bordet gange to , dividere det samlede med 30 inches og tilføje to indstillinger for enderne.
Antal indstillinger for Round Tables

hjælp af ovenstående formel til at finde omkredsen af ​​en cirkel , kan du bestemme , at et rundt bord med en diameter på 48 inches kan komfortabelt sæde fire eller fem personer; en 54 -tommer bord , seks personer; en 60 -tommer bord , seks personer; og en 72 -tommers tabel otte personer. Du ønsker ikke en rundbordssamtale noget større end 6 fødder, fordi det ville være for stor til samtaler for at forekomme, og der ville være alt, dødt rum i midten.
Beregn Indstillinger for lange borde
To gange lengh af bordet divideret med 30 inches plus en indstilling i hver ende.

Når du bruger formlen for antallet af indstillinger, pr langt bord , du kommer op med følgende resultater: En 40 x 72 -tommer bord komfortabelt plads seks gæster; en 44 x 84 -tommer bord samt otte gæster; en 48 x 96 -tommer bord , enten otte eller ti gæster, hvis du kan klemme i to i hver ende. I betragtning af den gennemsnitlige størrelse af spisestuer i dagens hjem , ville enhver tabel større end dette gøre at komme ind i deres pladser umulig for gæster .

Fordele

Ud af en rundbordssamtale
din personlige smag og følelse af, at et rundt bord er mere indbydende og mere befordrende for socialt samvær, der er praktiske spørgsmål. For én ting , runde borde er plads sparere . For det andet , behøver du ikke føler dig så kind -til- kind med dine kolleger diners , og manøvrering ind og ud af dit sæde er nemmere.
Fordele for Long Table

Tænk i forhold til dine kuverter .

På den anden side , et langt bord virker mere formel , men kan være uformel , hvis du tjener familie stil. Hvis du vælger et langt bord , sørge for, at bredden er proportionalt med længden og kan rumme serverer retter og centerpieces. Socialt set folk finde i samtale med folk på begge sider af dem og på tværs fra bordet mere komfortabel .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com