# >> Hus Have >  >> Furniture >> skriveborde >>
Hvordan man laver en indbygget skrivebord
Skrivebord rum er fantastisk til ethvert rum til opbevaring af registreringer, lektier og computerarbejde . Hvis du har plads til et indbygget skrivebord , dette giver dig alt det arbejde plads uden at optage mere gulvplads. Instruktioner
1

Mål plads til dit indbygget skrivebord . Måle både bredde og længde og bestemme , hvor stor du vil have det færdige skrivebord til at være.
2

Vælg en stil af indbygget skrivebord . Simple stilarter omfatter strøer fastgjort til væggen med et stykke træ eller bordplade på tværs i toppen , at mere omfattende design med reoler og skuffer nedenfor.

3

markere linjer på væggen eller inde alkoven til toppen af ​​skrivebordet og beslagene eller tværbjælke nedenunder. Hvis du bygger på et meget langt rum , skal du bruge en konsol på hver ende og mindst én i midten for god støtte .
4

Nail forskalling strips til væggen omkring den plads den rigtige højde fra gulvet og tjek for at se, om de er niveau .
5

Skær et hak i hver beslag til underlaget strips og søm på væggen i de forudbestemte steder .
< br > 6

Klip din bordplade eller træ til den rigtige længde til rummet. Hvis du bruger en færdig bordplade, bruge malertape og tape langs opskæring linje før savning . Dette hjælper med at holde bordplade fra revner , som du skærer .
7.

Læg din top på tværs af konsoller og underlaget strips og sikkert med søm.

Hus Have © have.989214.com