# >> Hus Have >  >> Furniture >> skriveborde >>
Hvordan man opbygger en PC Desk
Opbygning af din egen PC skrivebord er en fantastisk måde at spare på computer møbler. Du kan også designe det, præcis som du ønsker det - ikke mere at skulle passe alle dine computer -udstyr til en præ-bygget skrivebord. Folk, der er højere eller kortere end gennemsnittet kan tilpasse højden på deres skrivebord. Dette hjælper med at forhindre de fælles gentagen brug skader, der er forårsaget af brug af et skrivebord, der er for lav eller for høj. Følg disse enkle trin til at opbygge en PC skrivebord, der er rigtige for dig. Ting du skal
Målebånd
1 1/2-inch tykke træplader
Saw
Power Sander og sandpapir
boremaskine
Blyant
L-formede beslag
bolte
Træskruer
Keyboard tracks
bejdse
Klud
Varnish
Malerpensel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

beslutte, hvor stor du ønsker dit skrivebord for at være. Tænk om eventuelle printere, scannere eller andre eksterne enheder, som du måske ønsker at placere på skrivebordet. Mål din plads for at sikre, skrivebordet vil passe. Tænk på størrelsen af ​​dit tastatur hylde. Denne hylde vil sidde på løbere under skrivebordet og glider ud , når det er nødvendigt, så det må være mindre end bredden af skrivebordet.
2

Skær en 1 1/2-thick træplade i henhold til dine stationære målinger. Skær benene på dit skrivebord og hylde tastaturet fra en anden 1 1/2-thick panel.
3

Brug en Power Sander til sand ned alle de afskårne træstykker . Start med en mellemlang eller grove korn sandpapir , afhængig af ruhed af træet. Afslut med en finkornet sandpapir , så træets overflade er ren og glat.
4

Brug L-formede metalbeslag til at fastgøre benene til skrivebordet. Læg beslaget mod træet og markér bolthullerne med en blyant . Brug en elektrisk boremaskine til at gøre hullerne i henhold til dine markeringer . Fastgør beslagene med bolte og spænd alle møtrikker . Drej skrivebordet over til at teste stabiliteten af benene. Store skriveborde vil være vaklende og skal afstives med yderligere tværstykker . Bruge træ skruer til at fastgøre et langt stykke træ diagonalt over ryggen , der løber fra den lave ende af et af benene til toppen af ​​skrivebordet på den anden side .
5.

Fastgør sporene til hylden tastatur med træskruer . Du kan klippe et ekstra stykke træ til bagsiden af ​​hylden, så tastaturet og musen ikke vil glide . Skru sporene i undersiden af ​​skrivebordet.
6

Anvend bejdse til pc'en skrivebord med en fugtig klud. Brug en cirkulær bevægelse , når de anvender pletten og gå med korn , ikke imod det. Lad træet pletten helt tørre natten over , derefter bruge en pensel til at anvende lak. Lad lakken tørre i 24 til 48 timer , før du bruger skrivebordet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com