# >> Hus Have >  >> Furniture >> skriveborde >>
Sådan fjernes træudskæringer på møbler
Carvings eller nedskæringer , der er blevet indridset i overfladen af ​​et stykke af møbler gør lakering en langt mere alvorlig opgave . Afhængig af materiale og sværhedsgraden af skaderne , kan det være næsten umuligt at helt at fjerne hærværk. Imidlertid er der næsten altid en måde at gøre det mindre alvorlige. For ældre møbler , finde en balance mellem at fjerne grimme pletter og bevare historiske nøjagtighed . Ting du skal
Hand flyet
Træ slut
Chisel
Router
Veneer
Vis Flere Instruktioner
Plane Surface
1 < p> plane overfladen af ​​møbler med en meget skarp hånd flyet , hvis udskæringen er ganske lavvandet . Dette vil kun fungere, hvis møbler er lavet af massivt træ ; hvis den er fineret , er du sikker på at flyet lige igennem finer og gøre problemet værre.
2

Plane hele overfladen på hvilken udskæring bliver fjernet for at opretholde en jævn tone og slut .
3

Refinish overfladen med en finish, der er så tæt som muligt på den oprindelige farve, tone og tekstur.
Patch området < br >
4

Fjern materiale ned til dybden af bunden af ​​udskæringen ved hjælp af en router. Opsæt en jig for at skabe et hul på meget præcise dimensioner .
5

Lav en patch af træ af samme art, og en tæt farve match til materialet af det stykke du reparerer . Størrelse plasteret nøjagtigt til det hul, du dirigeres i overfladen. Lim plasteret i hullet, og sørg for det er korrekt ved at trykke det ind med en hammer .
6

Plane overfladen af plasteret , så den flugter med overfladen bliver repareret. Denne metode er kun for alvorlige skader , da det vil efterlade et synligt patch , men det vil se bedre ud end grimme graffiti.
7.

Påfør finish over lappen til at matche den oprindelige finish.
< br >
Erstat Veneer
8

Udskift finér på det beskadigede , hvis du har at gøre med en fineret møbel. Hvis du kan finde en matchende stykke finer, dette er den nemmeste problem at løse , som du helt kan fjerne problemet.
9.

Fjern hele stykket af beskadigede finer fra møblet ved hjælp af en skarp mejsel eller skraber. Skrab eller sand den resulterende overflade indtil du har fjernet alle spor af den oprindelige lim . Hvis udskæring strækker sig gennem finer ind i underlaget , fylde skader på underlaget med træ fyldstof .
10

Påfør et nyt stykke finer, så tæt som muligt matches til den gamle, ved hjælp af høj kvalitet kontakt cement .
11

Afslut nyt stykke finer til at matche den gamle finish, der forbliver på møblerne.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com