Sådan Lås en antik Rolltop Desk
Antikke roll -top skriveborde ofte har en låsemekanisme , der beskytter din personlige ejendom. Når du trækker ned rullende toppen, har du mulighed for at låse den med en nøgle eller forlader den låst op. På nogle ældre modeller , den låses automatisk, når lukket , hvilket medfører et problem, hvis du mister din nøgle , eller det er fanget inde . For at låse en antik roll-top skrivebord , skal du dirke låsen . Ting du skal
Paperclips
Skruetrækker (ekstraudstyr)
Vis Flere Instruktioner
1

unbend en metal papirclips , gøre det til en lang, tynd værktøj til plukning dit skrivebord lås. Skub papirclips direkte ind i låsen , skubbe på det lidt . Du er nødt til at føle rundt inde i låsen , for tænderne eller ben , der holder låsen lukket. Skub papirclips så langt tilbage som det vil gå, og så bøje enden , som viser dig dybden af ​​låsen.
2

Glid papirclips tilbage ind i låsen , kører det over toppen af lås . Du skulle høre pins inde i låsen. Stifterne er hvad der rent faktisk holde skrivebordet låst og hver stift har en specifik placering inde i låsen . Du er nødt til at justere placeringen af ​​hver stift , at åbne din antikt skrivebord .
3

Skub en anden papirclips eller en skruetrækker i låsen. Dette giver spænding til låsen og holder benene fra at falde ned igen. Hold stykke ned med den ene hånd.
4

Indsæt din papirclips tilbage ind i låsen . Hold den ene hånd på skruetrækker eller anden papirclips , som gælder pres på låsen. Med den anden hånd , flytte papirclips tværs stifter af låsen.
5

Fortsæt flytte papirclips over benene , indtil du hører en klikkende lyd . Hver gang en knappenål falder i det rigtige sted, det gør et klik. Du kan høre op til fem klik, før alle stifter falde på plads , afhængigt af størrelsen og typen af ​​din lås . Hvis du har fulgt proceduren korrekt, bør låsen åbnes, når du fjerner skruetrækker og papirclips .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com