# >> Hus Have >  >> Furniture >> skriveborde >>
Do It Yourself U-formet Desk
Skriveborde skal være stort nok til at rumme arbejde i gang, har opbevaring til mindre kontorer fornødenheder og stadig have nok plads til en computer. Large " U" -formede borde tilbyde nok plads på tre overflader til mere end én person eller computer til at arbejde. Store skriveborde kan blive dyrt ; men du kan nemt oprette en solid "U" -formet skrivebord skræddersyet til dine individuelle område og målinger. Ting du skal
Målebånd
papir
Blyant
MDF
Hand Sanders
Flade parentes
Skruer
Bor med bits
16 gevind metal rørflanger
8 gevind metalrør 25 - inches lang
maling eller bejdse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skitser designet til dit skrivebord på papir . Mål det område, du har besluttet at sætte skrivebordet. Åbn derefter målebåndet og placere den på gulvet for at fastlægge de endelige målinger for dit skrivebord. Du har brug for to målinger den samlede bredde af skrivebordet, vil være i bunden af ​​"U" form , og den samlede længde af skrivebordet, er længden af ​​siderne af "U. "
2

Overfør disse målinger på plader af medium -density fiberplader eller MDF . Du skal bruge et stykke for hele længden af bordet , eller i bunden af ​​"U ", og to stykker bredden af ​​skrivebordet minus måling af bordpladen . En god størrelse skrivebord er seks meter bred og seks meter lang. Dette ville gøre bunden af ​​" U" seks meter lang og to meter bred. Siderne vil være fire meter lang med to meter bred.
3

Sand de afskårne kanter for at fjerne eventuelle splintret træ.
4

Drej tre stykker på hovedet ned på arbejde overflade . Linje kanterne op for at gøre det "U" form med det længste stykke i bunden af ​​" U. "
5

Place tre flade beslag over begge sømme , hvor de to stykker mødes.

6

Skru hver beslag på plads med en skrue i hver ende , fastgørelse af beslaget på undersiden af skrivebordet.
7.

Placer en gevindrør flange på ydersiden fire hjørner af undersiden af ​​skrivebordet. Et rør flange har en flad side , der vil sidde mod træet og et gevind side, der vil skrue ned metalrøret ben. Placer to flanger på den indvendige hjørner på spidserne af "U. " Space to flere flanger over yderkanten af skrivebordet i bunden af "U ", og én mere på hver side . Det er otte rørflanger for otte ben.
8

Fastgør hver flange til undersiden af ​​skrivebordet med fire skruer i hver flange .
9.

Screw rør i hvert metal flange.
10

Monter de resterende otte flanger til bunden af ​​metalstænger .
11

Vend skrivebordet igen og sand top og sider .
< br > 12

Tør ned med en ren klud og maling eller bejdse som ønsket.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com