# >> Hus Have >  >> Furniture >> skriveborde >>
Sådan at pynte en reception
behøver Skriveborde ikke at være en kedelig eller utilitaristisk del af dit kontor indretning. Fikse det op med et par enkle trin . Du kan pynte et skrivebord på dit kontor på arbejdet, eller bruge det i dit hjem som en accent stykke . Hvor det er , gøre det personligt med brug af billeder og forsyninger , der løfter skrivebordet end bare noget at bruge. Ting du skal
Sandpapir
Paint
Paintbrush
Pen holder
Visitkortholder Kalender skrivebord sæt
Billeder i rammer
Plant, levende eller kunstige < br > Lamp myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Paint skrivebordet. Du må ikke være i stand til at tilpasse et kontor skrivebord , men du kan male et træ en derhjemme i en weekend. Vælg en farve, der matcher rummets indretning , og dække op nogen hakker eller ridser den gamle skrivebord kan have. Sand skrivebordet grundigt for at fjerne gammel maling eller bejdse før maling . Hvis du ikke ønsker at male hele skrivebordet , overveje at tilføje stænk af farve til skuffer eller male en kant rundt om skrivebordet.
2

Ryd rodet på skrivebordet . En masse ubrugelige papirer og kugler vil gøre ethvert skrivebord ser elendige . Smid unødvendige papirer eller kvitteringer , og lagt væk papirvægte , ekstra kuglepenne eller elastikker og papirclips .
3

Køb et dekorativt skrivebord sæt til at holde penne , visitkort eller kalender pads . Ikke alene er disse sæt nyttige, de vil gøre dit skrivebord til at se mere attraktiv. Læder skrivebord sæt ser specielt elegant og classy .
4

Set ud én eller to fotos. De bør være i dekorative rammer og skildrer en elsket en, kæledyr eller yndlings locale .
5

Tilføj et anlæg til hjørnet af dit skrivebord. Hvis du har en vanskelig tid at holde en plante i live , kan du bruge en kunstig én. Ikke alene vil det pynte dit skrivebord, kan det hjælpe at løfte dit humør.
6

Ditch kontor lampe, og bruge en dressier bordplade lampe , du kan finde i en stue . Bruge en, der passer til dit værelse indretning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com