# >> Hus Have >  >> Furniture >> skriveborde >>
Hvordan man laver et skrivebord og Medier Stand
Hvis du har svært ved at finde et bord, der passer til dine særlige behov , stop shopping og begynde at tænke på at bygge noget selv . Når du bygger dit eget møbler , kan du tilpasse det så meget som du ønsker ved at tilføje ekstra funktioner såsom et lagermedie rack. En kombination skrivebord og medier opbevaring rack er den ideelle løsning for et værelse med begrænset plads , og det er et relativt simpelt projekt , at de fleste boligejere er i stand til at håndtere selv. Hvad du har brug
Målebånd
3/4-inch krydsfiner
bordrundsav
4 -by- 4-tommer hårdttræ
2 -by- 4-tommer hårdttræ
Træ lim
2 -tommer træskruer
3-tommer træskruer
1/2-inch krydsfiner
Sømpistol
1 -tommer træskruer
træ fyldstof hoteltilbud finkornet sandpapir
maling eller bejdse
Klar lak eller polyurethan myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Opbygning desk
1

Mål rum, hvor du planlægger at placere dit skrivebord til bestemme desk dimensioner . Mål langs væggen til skrivebordet længde og ud fra væggen for bredden . Mål op fra gulvet for at finde den ideelle højde for skrivebordet.
2

Skær et ark 3/4-inch krydsfiner til længden og bredde ved hjælp af en bordrundsav . Denne plade af krydsfiner fungerer som dit skrivebord. Skær fire lige længde stykker af 4 -by- 4-tommer hårdttræ til den ønskede højde af bordet , minus 3 /4 tomme til at tjene som benene til dit skrivebord .
3

Læg skrivebordet fladt på jorden på hovedet. Klip fire stykker af 2 -by- 4-tommer hårdttræ at konstruere bærestellet til skrivebordet . Skær to stykker af hårdttræ til længden af ​​skrivebordet , minus 2 inches, og to stykker til bredden af ​​bordet, minus 6 inches . Når de er samlet , skal kanterne af rammen være omkring 1 cm fra kanten af ​​skrivebordet hele vejen rundt .
4

Påfør en stribe trælim til en af ​​de smalle sider af begge længere stykker af 2 -by- 4-tommer hårdttræ . Placer disse på undersiden af skrivebordet. Placer disse stykker parallelt med de længere sider af skrivebordet ca 1 cm fra kanten på begge sider. Fastgør brædderne på plads ved tå - sømning 2 -tommer træskruer gennem bestyrelserne i undersiden af ​​skrivebordet hver 4 til 6 inches.
5

Påfør en stribe af træ lim til en smal kant af hver af de kortere 2 -by- 4-tommer boards. Sandwich dem mellem enderne af de to du lige har installeret , som bringer de udvendige kanter . Fastgør brædderne på plads ved tå - sømning 2 -tommer træskruer gennem bestyrelserne i undersiden af ​​skrivebordet hver 4 til 6 inches. For ekstra sikkerhed , køre 3-tommer træskruer gennem ydersiden af de længere brædder i tykkelsen af de kortere bestyrelser.
6

Stand de fire ben ( 4 -by -4- tommer) oprejst i hver af de hjørner inde i rektangulære ramme, du lige har installeret . Kanterne af benene skal flugte med de indvendige kanter af rammen. Fastgør benene på plads ved tå - sømning 3-tommer træskruer gennem benene ind i undersiden af ​​skrivebordet og ind i den rektangulære ramme . Kør træskruer gennem 2 -by- 4-tommer brædder ind i træben samt for ekstra støtte.
7.

Flip skrivebordet over til stå på sine ben. Brug din målebånd til at bestemme den ideelle højde og dybde for lagermedier rack til at blive installeret på skrivebordet. Hvis du planlægger at gemme dvd'er hylderne i racket skal være mindst 8 inches høj og 6 inches dyb. For CD'er, bør hylderne være mindst 6 inches høj og 6 inches dyb.
Bygge-og Montering af Media Storage Rack
8

Skær to ark 1/2 -tommers krydsfiner til længde og dybde dimensioner af din lagringsmedier rack til den øverste og nederste paneler. Skær endnu to plader af 1/2-inch krydsfiner til den ønskede højde og dybde for sidepanelerne . Skær et ekstra stykke 1/2-inch krydsfiner hjælp målinger længde og højde til at tjene som bagpanel til din lagringsmedier rack.
9.

Sæt to sidepaneler oprejst på den længste smal kant parallelt med hinanden. Anbring det øverste og nederste paneler i hver ende af sidepanelerne , som bringer de udvendige kanter til at fuldføre en rektangulær form. Drive søm fra en sømpistol gennem top -og bundpaneler i sidepanelerne for at fastgøre rammen.
10

Placer bagpanelet fladt på toppen af ​​den rektangulære ramme , du lige samles. Fastgør det på plads ved at køre søm fra en sømpistol gennem bagpanelet i tykkelsen af ​​top-, bund -og sidepaneler hele vejen rundt om rammen.
11

måle og markere positionen for enhver hylder , du ønsker inde i lagermedier rack. Cut ark 1/2-inch krydsfiner til størrelse ved hjælp af målinger af rammen længde og dybde. Skub hylderne på plads , og fastgør dem ved at køre søm fra sømpistol gennem siden og ryg paneler i tykkelsen af ​​hylderne.
12

Indstil lagermedier rack på toppen af ​​skrivebordet, tilpasse kanterne med bagsiden og siderne af skrivebordet. Fastgør hylden ved kørsel 1 -tommers træskruer gennem bunden af ​​lagerreolen i skrivebordet. Ved hjælp af skruer i stedet for søm pistol, vil du være i stand til at fjerne hylden , hvis du vælger .
13

Fyld enhver søm eller skrue huller med træ fyldstof og lad det tørre helt. Sand det glat med finkornet sandpapir .
14

maling eller bejdse skrivebordet og medier opbevaring rack som du ønsker. Når du er færdig , dækker hele overfladen af bordet med et lag klar lak eller polyuretan for at gøre det mere holdbare og vandafvisende.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com