# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan fjernes Pigmenteret læder farvestof fra en sofa
Fjernelse pigmenteret læder farvestof fra en sofa er ikke en usædvanlig fremgangsmåde. Lædermøbler er dyrt og over tid, det kan blive mørkere eller falme . For at redde denne dyre køb, mange folk henvende sig til læder restaurering produkter. Med lidt tålmodighed og lidt tid afsat , kan du bruge læder restaurering produkter og spare penge på at købe nye møbler. Uanset om du ønsker at fastsætte en crack, ændre farve eller helt fjerne farven , kan du gøre alt dette ved hjælp af de samme teknikker som de professionelle. Ting du skal
Læder prep
slibesvamp
Sponge
Lille tarp eller plastik dæksel
Handsker
Beskyttelsesbriller myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
< br > 1

købe de produkter , der er nødvendige til at fjerne læder farve . Du skal bruge læder prep og en slibesvamp . Spørg din lokale møbler forhandler eller søge online (se Resource afsnit ) . Kits er tilgængelige. Dog vil kittet kommer med værktøjer, der anvendes til at re- farve dit læder og du vil ende med at betale for flere materialer , end du har brug for .
2

Dæk dit arbejdsområde. Brug en lille tarp eller plastovertræk til at beskytte området omkring din sofa fra eksponering for kemikalier. Brug handsker for at beskytte din hud og beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne. Kemikalier kan beskadige materialer i det omkringliggende område samt dine øjne og hud.
3

Rens din lædermøbler. Tag svamp og tør ned lædersofa hjælp prep løsning .
4

Tag slibesvamp og arbejde opløsningen i læderet. Denne proces vil fjerne pigmenteret farve og fabrikantens finish. Fortsæt denne proces, indtil den gamle farve er stribet , og lysere farve nedenunder er udsat for.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com