# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan gendannes Dry Puder på en lædersofa
Tørre læderhynder er blevet overset. Læder er dødt kød , men det ånder og har porer og fugt. Når det er tørt, det mister fleksibilitet og styrke. Møbelpolstring og bil konservatorer bruger en tre-trins tilgang, som er at rense , fodre og behandle leather.You vil kræve forskellige produkter for hvert trin og bør gentage proceduren to til tre gange om året. Hvad du har brug
glycerin -baserede sadel sæbe ( eller uparfumeret glycerin bar sæbe) hoteltilbud Commercial læderrengøring
Læder balsam indeholder lanolin
Læder beskyttelsesmiddel
Blød, hvide duge
< br > Vis Flere Instruktioner
Rengøring
1

Tør puder på alle sider ved hjælp af glycerin sæbe og bløde , rene klude.
2

Gentag , og tørre væk sæbeskum indtil dit tøj komme væk rent. Læderet skal føle det samme mere fleksibel.
3

Sæt puderne side for at tørre .
4

Tør resten af ​​sofaen, uanset dens tørhed , for at sikre, at hele sofaen har en ensartet farve og udseende.
5.

Rengør læder med et kommercielt produkt , hvis du foretrækker. Husejere bruger alt fra Murphys Oil Soap til Windex , men fagfolk holder sig til forsigtige formuleringer fra firmaer som Lexol og læder Verden produkter (se Resources) . Disse er meget mild , ligesom huden rensemidler , og indeholder få eller ingen tørremidler såsom alkohol .
Fodring
6

Påfør en kommercielt tilgængelig læder balsam fra en high- ende maker såsom Lexol eller læder verden Technologies . Disse indeholder små mængder af olie , sammen med penetranter ; de tilføjer nok olie og lanolin til læderet for at genoprette det, men ikke nok til at gøre overfladen klæbrig eller fedtet .
7.

Påfør flere lys lag conditioner med rene klude. Anvend på hver tomme af overflade , herunder puder, arme og ryg , for at sikre en ensartet farve og ensartet beskyttelse .
8

Lad balsam til tørre og trænge helt , som bør tage to til fire timer .
Behandling
9

Påfør et beskyttelsesmiddel , der fungerer som voks på din bil eller en vandafvisende på tøjet . Igen , skal du bruge en kommercielt tilgængelig protectant fra en kvalitet maker, som skal udarbejdes, for at give læderet at ånde.
10

Påfør to tynde lag af beskyttelsesmiddel til enhver overflade , med særlig vægt på armlæn, nakkestøtter og pude overflader.
11

Brug vinylrens på nogen " læder match" (Vinyl) overflader , der sandsynligvis vil være i siderne og bagpå. ArmorAll og Murphys Oil Soap er perfekt egnet til dette.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com