# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Clean mug fra en sofa
Mold kan have en frygtelig lugt og ødelægge din sofa. Hvis din sofa har været udsat for fugt, kan mug blive et reelt problem. Mold brug den helt rigtige mængde af temperatur, fugtighed , ilt og næringsstoffer til at vokse. Det kan have en negativ indvirkning på dit helbred. Folk, der har været udsat for skimmel har vist allergiske reaktioner, åndedrætsbesvær og infektion. At komme af formen på din sofa kan forebygge disse problemer. Hvad du har brug
Beskyttende ansigtsmaske
Broom
Vacuum
Water
Vaskemiddel
Bleach
Sponge
Klud
Fortynd alkohol
Farve -safe blegemiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern løst mug ved at børste sofaen med en kost. Du ønsker måske at gøre det udendørs. Bær en beskyttende ansigtsmaske , så du ikke indånder svampesporer .
2

Brug et HEPA - certificeret vakuum at rengøre det ramte område på din sofa og suge op svampesporer . Kassér vakuum pose, således at skimmel ikke vokser der senere .
3

Bland vand med lidt opvaskemiddel. Tilføj farve -safe blegemiddel , hvis vaskemidlet , du bruger , ikke indeholder ammoniak .
4 Brug en ren svamp .

Svamp mugne område let med vand og rengøringsmiddel blanding.
5.

Tør møbler med en fugtig klud, der er dyppet i fortyndet alkohol ( en kop denatureret alkohol til en kop vand ) hvis støbeformen tilbage. Du kan også prøve en klor blegemiddel blanding ( ¼ teskefuld blegemiddel til en kop vand). Hvis din sofa er enhver farve, men hvid , skal du bruge en farve -safe blegemiddel ; selv da , teste det først på et skjult område af sofaen for at se, om det påvirker farven på sofaen stoffet.
6

Tør sofaen. Placer den i et meget ventileret område , hvor det kan tørre hurtigt , inden for de første 24 timer. Dette vil forhindre enhver skimmel tilbage.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com