# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Reparation Sofa Legs
Constant gearskift , overbelastning og misbrug kan tage en vejafgift på sofa ben. De fleste af dem er holdt på plads med gevind bolte indsat i T- nødder - der er nødder med tænderne. Det mest almindelige problem med sofa ben opstår, når tænderne i T - møtrik mister deres greb. Et andet problem opstår, når benet bliver revnet eller split , hvilket bolten at løsne . Simple reparation muligheder der findes for at holde din sofa på sine fødder i de kommende år . Ting du skal
Hammer
Skruetrækker
T- møtrik
T- plade sofa ben vedhæftet plade
spartel
Trælim hoteltilbud Drill /driver
3 /8-tommer boret
Clamp
3/8-by-3-inch dyvel KAYAK løvsav
100 sandpapir korn
Putty oliekridt myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner < br > Går Nødder
1

Tip sofaen på ryggen. Skru benet og fjerne det ved hjælp af dine fingre med en uret bevægelse. Tryk på T- møtrik tilbage på plads på sofaen rammen med en hammer . Skru benet tilbage på sofaen. Hvis benet forbliver vaklende eller vippes , skru og fjern den.
2

Pry T- møtrik ud af sofaen rammen ved hjælp af en skruetrækker . Indsæt en matchende T- møtrik i hullet og hammer det flugter med rammen. Skru benet tilbage på sofaen ved hjælp af den nye T - møtrik. Hvis benet forbliver vaklende , skrues benet og fjerne det. Lirk T- møtrik ud af rammen.
3

Placer T- plade på sofaen ramme , indsætter den fremstikkende ende ind i hullet fra T -nut . Det er særlige T- plader beregnet til sofa benene og er kvadratiske med et gevindskåret hul i midten. Tryk på T- plade flugter med hammeren. Sæt 1- tommer skruer i hvert af de fire borede huller i pladen . Skru skruerne i rammen ved hjælp af en boremaskine /chauffør . Skru benet tilbage på rammen ved hjælp af den nye T - plade .
Cracked Up
4

Tip sofaen på ryggen. Skru benet ved hjælp af en uret bevægelse.
5

Tag fat i bunden af ​​bolten med en tang . Skru bolten fra benet .
6

Sæt spidsen af ​​en spartel ind i enhver revne eller adskilles, og lirke det fra hinanden. Påfør lim på den knæk eller split. Gnid lim ind i revnen med fingeren, før mættet. Fjern spartel.
7.

Bor et hul gennem benet ved hjælp af en boremaskine /chauffør og 3/8-inch bit. Bor vinkelret på revnen , hele vejen gennem benet . Hvis revnen er længere end 4 inches, bore to , jævnt fordelte huller.
8

Påfør trælim til hullet. Placer en klemme over revnen og pres . Indsæt en 3/8-by-3-inch dyvel i hullet . Tryk på dyvel med en hammer , indtil tappen strækker lige fra begge sider af benet. Lad limen tørre i mindst en time , og fjern klemmen.
9.

Skær de udsatte ender af dyvel bruge en løvsav . Sand enderne let ved hjælp af 100 - sandpapir korn . Farve enderne af dyvler med en matchende kit farveblyant .
10

Skru gevindbolt tilbage på benet. Skru benet tilbage på sofa ramme .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com