# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Trin for trin vejledning i fremstilling af Sofa Slip Covers
Når du har brug for at spare penge på en udsmykning eller remodeling projekt , lave nogle billige opdateringer til din stue ved at tilføje en ny skridsikker dækning på din sofa. Det koster betydeligt mindre end at købe en ny sofa , og også beskytter sofaen mod spild og dyrehår . Vælg en ny farve eller mønster til at matche din indretning og hverve en listig vens hjælp, hvis du aldrig har syet før . Det kan tage et par forsøger at finde den perfekte pasform , men snart din sofa vil være transformed.Things du har brug hoteltilbud Tilstrækkelig stof til at skabe skridsikker dækning
Fleksibel målebånd
Syning saks
cylinderstifte < br > symaskine
Dekorative polet
Dekorative kvast eller reb myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern sofa puder og måle dig sofa med et fleksibelt målebånd for at sikre en nøjagtig pasform. For midterstykket , måle fra gulvet foran sofaen , over midten af bagsiden af ​​sofaen og ned på gulvet bag sofaen . Tråde magasin anbefaler at tilføje i 12 inches for ekstra materiale til at putte under sofa puder og fordoble målingen for dine hemlines . Typisk en en tomme hem vil arbejde , så efter at måle din sofa tilføje i de 12 inches for tucking og to inches for oplægning på top og bund . Bestem bredden ved at måle fra bunden af ​​en sofa arm over på den anden og tilføje i to inches for Hemming .
2

måle dimensioner for hver arm brik starter på gulvet ved siden af ​​armen. Mål over armen og ned til bunden af sofaen sæde. Tilføj i 12 inches og to inches for hemlines .
3

Klip center sofa stykke og de ​​to arm stykker . Læg dem over sofaen og justere efter behov. Fold og pin hemlines langs kanterne , undtagen hvor armen stykker opfylder sider af midterstykket . Nål armen brikker til centrum sofa stykke , hvor de mødes på sofaen sæde. Arbejde benene under stoffet til at skabe en en tomme hem på den forkerte side ved hjælp af kanterne af centret og arm stykke .
4

Tag stoffet og sy armen brikker til midterstykket . Sy alle hemlines på plads. Sørg for at vende stoffet over og sy på den forkerte side , når du vedhæfter arm stykker . Dette sikrer, at sømmen er skjult.
5.

Placer slip dækslet tilbage på sofaen. Hvis du vil have monteret arme , fold stoffet langs kurven for hver arm og ben på plads. Arbejde en fold på højre side af stoffet , hvor man besejrede folden , for at holde det på plads og skabe en flot monteret fold omkring sofaen arme.

En lettere metode , fold stoffet til at passe arme og pin det på plads med en dekorativ stift . Tråde Magazine foreslår sy en dekorativ kvast eller reb på tværs af forsiden af armen at stramme stoffet. Lad bunden løsere for at oprette en drapering effekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com