# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Retninger for Reupholstering en Couch
reupholstering er en glimrende måde at opdatere en kedelig møbel du har haft rundt i huset eller lejligheden for evigt , at genopfinde et gammelt stykke gået ned til dig fra en ven eller slægtning, og gøre det til dit eget , eller at genopfriske et gammelt stykke , du har hentet på en garage salg eller sparsommelighed butik . Selv om mange mennesker tror, ​​at reupholstering er en vanskelig proces , der kun kan udføres af dygtige eksperter , dette er usandt ; reupholstering kan læres af alle med en gammel sofa og en bolt af nye material.Things du har brug
Couch
Polstring materiale
kraftig dug saks
Mærkning blyant
Hæftepistol hoteltilbud symaskine myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Undersøg sofaen nøje for at se , hvad materialet er ligesom, hvordan det oprindeligt var knyttet til sofaen rammen , og hvor mange forskellige stykker stof du bliver nødt til at erstatte. Også, hvis der er detaljer , såsom der stod , at du vil dublere , gør dette til efterretning , og sørg for at købe ekstra materiale og praksis sy på en symaskine , så du kan udføre disse oplysninger.
2 < p > Tag oprindelige polstring materiale fra sofaen (ofte , kan du blot trække dette materiale ud stykke for stykke , da det er hæftet eller dingler ) . Den nemmeste stykker til at fjerne først er normalt den største, såsom bagsiden eller bunden. Fjern materialet grundigt , da disse stykker vil fungere som din guide, når du klippe og sy nye stykker .
3

Glat ud stopning af puderne efter fjernelse af stoffet fra dem. Ofte dæmpning vil blive bundtet eller klumpet af brug .
4

Placer originalen stykker materiale på dine bolte af nyt materiale , arrangere disse originale " mønstre " for at spilde så lidt af din nyindkøbte stof som muligt. Fejle på siden af forsigtighed --- tegne formen direkte på det nye materiale , og skære lidt større end det oprindelige stykke for at sikre , at du vil være der dækker de områder, du har brug for at dække. Brug puderne sig til at spore det materiale, du bliver nødt til at dække dem --- det er især vigtigt at være liberal i at skære mønstre for disse puder.
5.

Staple de nye stykker stof på rammen af sofaen med en hæfteklamme kraftfuld pistol. Den sidste brik, du fjernet af det oprindelige materiale bør være det første du erstatte med det nye materiale .
6

Træk din polstring stykker stram (men ikke så stram, at stoffet er i risiko for at rive ) på tværs det din sofa , og hæfte på uanselige områder. Staple kun hvor den oprindelige polstring var blevet hæftet.
7.

Brug en symaskine til at sy de nye pude belægninger sammen, forlader den ene side åbent at trække over puden selv.
< br >

Hus Have © have.989214.com