# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Hvordan de skal dække en sektionsopdelt
Sectionals er en innovativ måde at få mest ud af et rum , der mangler siddepladser, men de er tilbøjelige til aldring som enhver anden stykke inventar . Problemet er, at de kan være svære at dække på en attraktiv måde , når denne alder begynder at vise sig. På grund af deres kejtede , usædvanlige og varierende former, kan dække en sektionsopdelt være en hovedpine . Den gode nyhed er, at det er muligt at finde slip dækker for netop din ledhejseporte , eller gøre dem selv . Ting du skal
Fabric
luftpuder
symaskine (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
Shop Around
1

Gense butikken hvor du har købt din ledhejseporte. Flere mærker eller butikker tilbyder færdige dæksler for emner, de har solgt i fortiden. Sørg for at vide fabrikat og model på din ledhejseporte.
2

Søg online for websteder, der sælger slipcovers . Mål din ledhejseporte præcist. Hvis der ikke er et dække for din nøjagtige snit , kan du være i stand til at finde en generisk slipcover , der passer.
3

Bestil en skræddersyet slipcover hvis du ikke kan finde en færdiglavet en, der passer tilstrækkeligt. Selv om det er en dyrere rute , er det stadig billigere end reupholstering . Du vil være i stand til at vælge den nøjagtige farve og tekstur du ønsker, og være sikker på det vil være en perfekt pasform.

Kreative løsninger
4

Brug tæpper og puder. Selv om disse ikke tætsiddende løsninger til at dække din ledhejseporte , kan de give det et helt nyt look og tilbyde beskyttelse. Et strategisk placeret kæmpe tæppe kunne være lige den ting du leder efter , og det kunne ikke være mere simpelt.
5

Sy din egen hylster. Hvis du er handy med målinger og en symaskine , kan du overveje selv at piske noget op . Mens akavede former en sektionsopdelt kan præsentere en udfordring , kan brugerdefineret udseende være det værd. Hvis du ikke er en syning geni , så spørg en handy ven, der kan være villige til at hjælpe dig ud.
6

ombetrækkes ledhejseporte . Dette er den mest dyre rute ved langt , men også vil give det bedste resultat.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com