# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Hvordan til at dekorere en stue med en lædersofa
Læder er holdbar , jordnær og kompatibel med et bredt udvalg af materialer. Når dekorere en stue omkring en lædersofa , overveje farvespil og hvordan teksturer i rummet arbejde kollektivt at skabe en stil eller stemning . For en stue til at arbejde , skal din dekorative fungerer sammen . Du ønsker ikke et sammensurium af valgmuligheder , der afbryder og kolliderer . Spil op naturlige karakteristika af læder og skabe en stue, der er både stilfuldt og funktionelt . Ting du har brug
Paint
indretning magasiner
Hjem stil magasiner
Bamboo persienner
Naturlige linned gardiner
Fluffy tæpper
kunstskind
Display vase
kunstige eller friske afskårne blomster
1 sæt af rustikke Terra cotta potter
Grønne planter myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

Beslut hvis rummet vil modtage en komplet dekorativt hovedreparation eller simpelthen en ny lædersofa . Genbrug møbler, der allerede er i din stue for at reducere udsmykning omkostninger.
2

Vælg et farveskema. Gennemse interiør design magasiner og hjem stil magasiner for ideer til, hvordan man spiller med farve. For eksempel matcher din lædersofa til farven på dine vægge til en monokromatisk farveskema eller mikse og matche farver til en levende farveskema - nogle fed, nogle neutral
3.

Dress. op dine vægge . Spil op læderets naturlige skønhed og jordnær kvalitet ved at hænge bambus rullegardiner eller naturlige linned gardiner . Fysiske eller rustikke væg kunst udskriver også styrke læderets naturlige kvalitet .
4

Tilføj et stænk af farve eller dyreprint til dit gulv. Placer fluffy tæpper eller imiteret pels på gulvet foran din lædersofa . Vælg en fed farve som rød , eller bryde op en monokromatisk værelse med et dyreprint .
5

Tilføj accent stykker til at fuldføre udseendet af din stue. Overveje måder at genbruge møbler. For eksempel fylder et display vase med kunstige eller friske afskårne blomster eller fylde et sæt af rustikke Terra cotta potter med grønne planter. Optage så mange naturlige stykker som muligt at spille op den naturlige udseende af din lædersofa .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com