# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Hvordan laver Sectional pudebetræk
Gør dine egne covers er en billig måde at fikse op en slidt , beskidt eller gammel ledhejseporte sofa . Syning ledhejseporte pudebetræk er et simpelt projekt, der kræver et par syning forsyninger og et slidstærkt stof i en neutral tone , eller en farve, der matcher rummet indretning. Projektet kræver grundlæggende syning færdigheder og evnen til at skære stof fra målinger. Når du er færdig dækslerne med at bringe nyt liv til ledhejseporte. Ting du skal
Opsprætter
Fleksibel målebånd
Dekoratør stof
Mærkning blyant
Sakse
Pins
symaskine
Iron
Tråd hoteltilbud Needle myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern puder fra ledhejseporte. Fjern betræk fra puden ved at skære sømmen åben med opsprætteren . Udvis forsigtighed for at undgå at beskadige puden.
2

Mål hver pude til at bestemme længden , bredde og højde . Skriv hver måling på et stykke papir. Føj højde og bredde sammen og gange antallet med to. Tilføj 2 inches til den nye måling for sømrum .
3

Beregn højden /længden af puden ved at tilføje numre måling sammen . Tilføj 4 inches til den nye måling for sømrum .
4

Fold nye MØBELSTOF og placere den på en flad overflade. Tegn multiplicerede højde /bredde og højde /længde måling på stoffet med en sletbar mærkning blyant. Klip den markerede dækker stykke med saksen .
5.

Fold dækslet stykke på langs bredden , så højre side er på indersiden . Nål siderne længde sammen, og gøre det samme med en af ​​de korte sider. Sy sømmen på 1/2 tommer . Drej syet dækning, så højre side er ude.
6

Fold under 1/2 tommer af stof til den forkerte side på den åbne kant. Stryge folden at holde stoffet på plads. Skub puden i dækning , ligesom det er et pudebetræk . Sy belægningen lukkes manuelt ; bruge en slipstitch at lave en ren afslutning.
7.

Gentag denne proces for at dække hver pude på sektionsopdelte sofa .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com