# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Beskyttelse af lædersofaer til Stop Stains
Læder sofaer er kendt for deres holdbarhed, komfort og elegant udseende. Hvis du ejer en lædersofa , vil du ønsker at rengøre, tilstand og beskytte det at holde det ser frisk og nyt. Tilføjelse af en læder protektor vil også hjælpe frastøde fugt fra væsker , der kan have været spildt på læderet overflade og hjælper med at forhindre pletter fra formning. Almindelig rengøring

Du bliver nødt til at rense læder overflade før du tilføjer en beskytter . Brug en vaskeklud og læderrengøring til dette formål. Brug aldrig stærke kemikalier, rengøringsmidler eller rengøringsmidler til rengøring af læder, da det kan beskadige overfladen og røve det værdifulde fugtighed. Arbejde i små områder i en cirkulær bevægelse . Lad overfladen tørre grundigt. Ugentlig aftørring af støv anbefales også med en let fugtig vaskeklud til at forhindre støv oprustning. Du kan også bruge læder vådservietter til at rense overfladen sikkert og effektivt.
Pletfjerning

Spild bør altid rengøres straks op fra en læder overflade for at undgå væsken fra neddypning i den porøse overflade og blive en plet . Hvis pletter allerede har sat i , skal du bruge en læder creme eller læder renere at fjerne pletten . Brug en ren vaskeklud , der arbejder i cirkler med et let tryk , indtil pletten er fjernet.
Conditioning

Efter rengøring af læder overflade , vil du ønsker at tilføje en læder balsam. Dette vil tilføje et lag af fugt til læder og yderligere klargøre overfladen til det beskyttende lag . Brug en ren vaskeklud til at arbejde en læder balsam ind i overfladen . Anvende denne i små cirkler , indtil det er absorberet i overfladen. Påfyldning af porøse overflade med en balsam afskrækker spild i blød i så let .
Beskyttere

Efter du har renset og konditioneret din læder overflade, vil du ønsker at tilføje en læder beskytter. Der er flere produkter på markedet at vælge imellem til dette formål. Du vil gerne læse produktets anvisninger grundigt for at få optimal beskyttelse. Arbejd produktet ind i læderet på samme måde , som du gjorde med læder balsam , der arbejder i små områder ad gangen. Du bør tilstand din sofa hver 6 til 12 måneder for de bedste resultater .
Øvrige Protection

Du kan beskytte lædersofaer fra pletter ved at kaste et ark , tæppe eller sofa dæksel over sofaen . Dette vil skjule skønheden i sofaen , men det vil helt sikkert hjælpe med at beskytte overfladen. Hold sofa ud af direkte sollys eller væk fra varmeapparater og klimaanlæg for at forhindre fading forårsaget af varme eller klimaforandringer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com