# >> Hus Have > >> Furniture >> bleer >>
Kreative måder at dække en sektionsopdelt sofa
sofaer er store stykker af stue møbler , der kan adskilles , brugt sammen og arrangeret i en række forskellige former . Hvis du har en sektionsopdelt sofa , der ser slidt , eller hvis du er blevet træt af sin farve , overveje nogle kreative metoder til at dække det og give det et nyt look. Dette sparer dig for affald og bekostning af bortskaffelse af dit ledhejseporte sofa og købe en helt ny. Tæpper og kaster

En billig og nem måde at dække en sektionsopdelt sofa er at drapere tæpper og kaster over det. Du kan strategisk placere dem til at dække eventuelle slidte pletter eller pletter og gøre din sektionsopdelt sofa ser så god som ny.
Brugerdefineret Slipcover

dyrere måde at dække dine sektionsopdelt sofa er at have en slipcover specialfremstillet til at passe brikkerne . Fordelen ved denne metode er, at brugerdefinerede slipcovers overensstemmelse perfekt til dimensionerne af de sektionsopdelte sofa stykker og vil ikke være tilbøjelig til at glide ud som tæpper og plaider. Vælg mønster og farve af materialet og skabe et look til din sektionsopdelte sofa , der vil gøre det ser helt anderledes ud.
Reupholstering

Polstring kan være mere effektiv end en brugerdefineret slipcover afhængig af stil og gør af din ledhejseporte sofa . Hvis den har udsat træ arme eller baser , vil polstring bevare sin oprindelige struktur og stil.
Off-the -shelf Slipcovers

brugerdefinerede slipcovers kan og polstring kan både være ret dyrt , kan off-the -shelf slipcovers skabe den samme effekt , hvis du kan finde nogle, der er den perfekte størrelse til din ledhejseporte sofa . Fordi disse er lavet i stort antal, du drage fordel af stordriftsfordele og kan købe dem for en brøkdel af, hvad du ville bruge til at have slipcovers specialfremstillede. Dit valg af mønstre og farver er begrænset af , hvad der er gjort tilgængelig i butikkerne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com